Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Προκρίθηκε αλλά αποδοκιμάστηκε ο ΠΑΟΚ..

Προκρίθηκε αλλά αποδοκιμάστηκε ο ΠΑΟΚ | onsports.gr
Ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος, ωστόσο ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει την πρόκριση χάρη στο εκτός έδρας γκολ του πρώτου αγώνα και το 0-0 στην Τούμπα. Αποδοκιμάστηκαν παρά την πρόκριση οι γηπεδούχοι.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε δυνατά στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ωστόσο πέρα από ένα αδύναμο σουτ του Πέλκα δεν απείλησε ουσιαστικά την εστία του Διούδη. Από την άλλη πλευρά όσο περνούσε ο χρόνος ο Πανιώνιος πατούσε καλύτερα στα πόδια του με αποτέλεσμα να παίρνει σταδιακά τον έλεγχο του αγώνα.
Στο 21’ ο Μπακασέτας απείλησε τον Βελλίδη ο οποίος έδιωξε τη μπάλα στη γωνία του, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Μασούρας έχασε τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όμως στο τετ α τετ με τον Βελλίδη έστειλε τη μπάλα πολύ έξω.
Ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να απειλήσει και σε κάποιες περιπτώσεις οι παίκτες του δεν μπορούσαν να αλλάξουν ούτε μια σωστή πάσα! Οι παίκτες του Τούντορ δεν ήταν σε καλή μέρα και οι αποδοκιμασίες από τους φιλάθλους βάραιναν κι άλλο το κλίμα.
Ήταν θαύμα που ο Δικέφαλος δεν δέχτηκε γκολ στο πρώτο μέρος καθώς οι «κυανέρυθροι» ήταν πολύ επικίνδυνοι σε κάθε τους επίθεση.
Στο δεύτερο μέρος ο Τούντορ έβγαλε τον Αθανασιάδη και τον Τζιόλη κάνοντας την ομάδα του πιο κινητική με τους Γκολάσα και Κάτσε. Παρόλα αυτά πρώτα απείλησε και πάλι ο Πανιώνιος με τις δύο ευκαιρίες του Ανσαριφάντ. Αρχικά στο τετ α τετ ο Βελλίδης έδειξε ψυχραιμία και δεν ξεγελάστηκε από το ψηλοκρεμαστό πλασέ, ενώ ύστερα από ένα λεπτό ο επιθετικός του Πανιωνίου σούταρε έξω από καλό σημείο.
Στο 50’ ήρθε η ώρα για τον ΠΑΟΚ να απειλήσει με τον Πέλκα να πιάνει την κεφαλιά ανενόχλητος αλλά τον Διούδη να μπλοκάρει τη μπάλα. Λίγα λεπτά μετά ο Σκόνδρας έκανε το μπάσιμο από τα αριστερά και μπήκε στην περιοχή του σουτ του όμως πέρασε άουτ.
Ο ρυθμός στη συνέχεια έπεσε με τις αποδοκιμασίες να επανέρχονται από τους φιλάθλους καθώς και πάλι οι γηπεδούχοι έδειχναν νωθροί τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά, την ώρα που ο Πανιώνιος έβγαινε διαρκώς επικίνδυνα μπροστά.
Τελικώς το σκορ δεν άλλαξε και το 0-0 έδωσε την πρόκριση στο Δικέφαλο λόγω του «χρυσού» όπως αποδείχτηκε γκολ του Πέλκα στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων. 
http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου