Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Οι φωτογραφίες της ημέρας...

Ταΐζοντας γλάρους στην Ινδία . Ένας άνδρας ταΐζει γλάρους σε παραλία της Μουμπάι.
Ένας άνδρας ταΐζει γλάρους σε παραλία της Μουμπάι.

Βόλτα με στυλ. Σκύλος κάνει βόλτα στο Λονδίνο φορώντας σκουφί που τον κάνει να μοιάζει με λιοντάρι!
Σκύλος κάνει βόλτα στο Λονδίνο φορώντας σκουφί που τον κάνει να μοιάζει με λιοντάρι!

Άγρια φύση στη Λευκορωσία. Ελάφια γεματίζουν στο χωριό Babiy Les στη Λευκορωσία.
Ελάφια γεματίζουν στο χωριό Babiy Les στη Λευκορωσία.

 Ταραχές στο Χονγκ Κονγκ . Σωρός από τούβλα έχει τοποθετηθεί σε μία καρέκλα στην περιοχή Μονγκ Κοκ του Χονγκ Κονγκ. Επεισόδια ξέσπασαν στο Χονγκ Κονγκ, όταν η αστυνομία επιχείρησε να μετακινήσει παράνομους μικροπωλητές, από εργατική συνοικία. Οι διαδηλωτές έσπασαν πλάκες από τα πεζοδρόμια και τις πέταξαν κατά των αστυνομικών, ενώ άλλοι κατέβασαν πινακίδες και έβαλαν φωτιά σε κάδους απορριμμάτων στην περιοχή Μονγκ Κοκ, μια γειτονιά απέναντι από το λιμάνι και σε μικρή απόσταση από την «καρδιά» του ασιατικού χρηματοοικονομικού κέντρου.
Σωρός από τούβλα έχει τοποθετηθεί σε μία καρέκλα στην περιοχή Μονγκ Κοκ του Χονγκ Κονγκ. Επεισόδια ξέσπασαν στο Χονγκ Κονγκ, όταν η αστυνομία επιχείρησε να μετακινήσει παράνομους μικροπωλητές, από εργατική συνοικία. Οι διαδηλωτές έσπασαν πλάκες από τα πεζοδρόμια και τις πέταξαν κατά των αστυνομικών, ενώ άλλοι κατέβασαν πινακίδες και έβαλαν φωτιά σε κάδους απορριμμάτων στην περιοχή Μονγκ Κοκ, μια γειτονιά απέναντι από το λιμάνι και σε μικρή απόσταση από την «καρδιά» του ασιατικού χρηματοοικονομικού κέντρου.

Ουρακοτάγκος στην Τζακάρτα. Ο ενός έτους ουρακοτάγκος, που ακούει στο όνομα Puspa κοιτάζει μέσα από ένα κλουβί στην Τζακάρτα. Επτά ουρακοτάγκοι, μεταξύ των οποίων και ο Puspa, πρόκειται να μεταφερθούν στη Σουμάτρα και στο νησί Καλιμαντάν, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Ο ενός έτους ουρακοτάγκος, που ακούει στο όνομα Puspa κοιτάζει μέσα από ένα κλουβί στην Τζακάρτα. Επτά ουρακοτάγκοι, μεταξύ των οποίων και ο Puspa, πρόκειται να μεταφερθούν στη Σουμάτρα και στο νησί Καλιμαντάν, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Εορτασμοί για το έτος του πιθήκου. Πυροτεχνήματα πάνω από το λιμάνι της Victoria στο Χονγκ Κονγκ, για τον εορτασμό της κινεζικής πρωτοχρονιάς.
Πυροτεχνήματα πάνω από το λιμάνι της Victoria στο Χονγκ Κονγκ, για τον εορτασμό της κινεζικής πρωτοχρονιάς.

www.naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου