Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Βολές Άδωνι εναντίον Τζιτζικώστα: Οι ηγέτες δεν δοξάζονται κρυπτόμενοι

Σαφείς αιχμές εναντίον του Απόστολου Τζιτζικώστα άφησε...
μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Άδωνις Γεωργιάδης, καθώς εντείνονται οι αντιπαραθέσεις στον αγώνα για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.

Αναφερόμενος στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε πως όποιος θέλει να αναδειχτεί σε αληθινό ηγέτη δεν μπορεί να δοξάζεται «κρυπτόμενος».

Κάλεσε τον κ. Τζιτζικώστα να εκφράσει δημόσια τις θέσεις του για σημαντικά θέματα που αφορούν τη Βόρεια Ελλάδα, όπως τις μεταλλευτικές δραστηριότητες στις Σκουριές και την ιδιωτικοποίηση του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης. Είπε μάλιστα πως θα αρχίσει τη δική του προεκλογική περιοδεία από τις Σκουριές, για να συμπαρασταθεί στους μεταλλωρύχους αλλά και για να δείξει τη στήριξη του στις επενδύσεις που δημιουργούν δουλειές.

Επικαλούμενος μάλιστα τη νίκη του Μεγάλου Αλεξάνδρου στα Γαυγάμηλα, ο πρώην υπουργός σχολίασε με νόημα πως ένας «ηγέτης δε νικά κρυπτόμενος, αλλά εμφανιζόμενος», καθώς αν μείνει στη σκιά αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης, ενώ αν επικρατήσει φανερά «όλοι θα είναι υποχρεωμένοι να τον ακολουθήσουν».

Υπογράμμισε δε ότι θα πρέπει οπωσδήποτε να γίνουν ντιμπέιτ, ώστε να μάθει ο κόσμος τις θέσεις του κάθε υποψήφιου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου