Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Άρης: Απορρίφθηκε η έφεση, οριστικά στην Γ' Εθνική

Το Διαιτητικό δικαστήριο απέρριψε την έφεση του Άρη, χωρίς να μπει στην ουσία της υπόθεσης κι έτσι οι "κιτρινόμαυροι" θα αγωνιστούν και τη νέα χρονιά στη Γ' Εθνική.

Παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων του Άρη και τις διαφωνίες που υπήρχαν εντός του διαιτητικού δικαστηρίου, η απόφαση πάρθηκε... ομοφώνως με αποτέλεσμα οι "κιτρινόμαυροι" να παραμείνουν στη Γ' Εθνική.
Παράλληλα, προέκυψε ότι η Κέρκυρα θα αγωνιστεί στην Football League και απέρριψε το δικό της αίτημα, για να αγωνιστεί στην Σούπερ Λίγκα. 
Η ΕΠΟ έδωσε στη δημοσιότητα αναλυτικά τις αποφάσεις της:
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠ΄ΑΡΙΘΜ 100/03.09.2015 ΑΠΟΦΑΣΗΣ (προσφυγή και αίτηση αναψηλάφησης της ΠΑΕ ΑΟ Κασσιόπη). "Συνεκδικάζει τις κρινόμενες προσφυγή και αίτηση αναψηλάφησης ερήμην της τρίτης των καθ' ων ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΑΝΔΙΑΣ (Ε.Π.Ο) και αντιμωλία των λοιπών διαδίκων. Απορρίπτει αυτές κατά πλειοψηφία. Διατάσσει την κατάπτωση των κατατεθέντων παραβόλων υπέρ της Ε.Π.Ο. Καθορίζει τη συνολική δαπάνη στο ποσό των οκτακοσίων (800) ευρώ.
Καταδικάζει την προσφεύγουσα-αιτούσα να καταβάλει από το ανωτέρω συνολικό ποσό μέρος αυτού από πεντακόσια (500) ευρώ υπέρ της πρώτης των καθ' ων ΠΑΕ ΑΠΟ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ και το υπόλοιπο ποσό των τριακοσίων (300) ευρώ υπέρ της Ε.Π.Ο., στη Γραμματεία του παρόντος δικαστηρίου. Κρίθηκε, αποφασίστηκε και δημοσιεύτηκε σε έκτακτη δημόσια συνεδρίαση στο ακροατήριό του στην Αθήνα στα γραφεία της Ε.Π.Ο. στις 03 Σεπτεμβρίου 2015, χωρίς την παρουσία των διαδίκων και των πληρεξουσίων δικηγόρων τους".
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠ΄ΑΡΙΘΜ 101/03.09.2015 ΑΠΟΦΑΣΗΣ (προσφυγή και αίτηση αναψηλάφησης ΠΑΕ Άρης): "Συνεκδικάζει τις κρινόμενες προσφυγή-αίτηση αναψηλάφησης και πρόσθετες παρεμβάσεις αντιμωλία των διαδίκων. Απορρίπτει αυτές. Διατάσσει την κατάπτωση των κατατεθέντων παραβόλων υπέρ της Ε.Π.Ο. Καθορίζει τη συνολική δαπάνη στο ποσό των οκτακοσίων (800) ευρώ. Καταδικάζει την προσφεύγων-αιτούν Σωματείο να καταβάλει από το ανωτέρω συνολικό ποσό μέρος αυτού από πεντακόσια (500) ευρώ υπέρ της καθ' ης και το υπόλοιπο ποσό των τριακοσίων (300) ευρώ υπέρ της Ε.Π.Ο., στη Γραμματεία του παρόντος δικαστηρίου. Κρίθηκε, αποφασίστηκε και δημοσιεύτηκε σε έκτακτη δημόσια συνεδρίαση στο ακροατήριό του στην Αθήνα στα γραφεία της Ε.Π.Ο. στις 03 Σεπτεμβρίου 2015,, χωρίς την παρουσία των διαδίκων και των πληρεξουσίων δικηγόρων τους".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου