Σάββατο 25 Απριλίου 2015

7η ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.....Τετάρτη 10/06 έως την Δευτέρα 15/06

ekthesi
Το Επιμελητήριο Π.Ε. Κοζάνης και ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να σας κάνουν γνωστό πως συνδιοργανώσουν την Έκθεση “ΕΓΝΑΤΙΑ ΕΧPO 2015 – 7η ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ”. Μία Έκθεση, που έχει γίνει θεσμός για την περιοχή, και φιλοδοξεί τα επόμενα χρόνια να πρωταγωνιστήσει στην ευρύτερη Βόρεια Ελλάδα. Το φετινό άνοιγμα, και η απόφαση που πήραμε να δώσουμε περιφερειακό χαρακτήρα στην έκθεση, θέτει πολύ υψηλά τον πήχη. Εφαρμόσαμε το ρήση που λέει πως, σε δύσκολες περιόδους, αν δεν προτίθεσαι να «ανεβάσεις» ένα γεγονός, το καθιστάς στάσιμο.

Οι επιτυχημένες κατά ομολογία εκθετών και επισκεπτών εκθέσεις των προηγουμένων ετών, δεν μπορούν επ’ ουδενί να αφήσουν το οικονομικό περιβάλλον να φρενάρει μία τέτοια διοργάνωση. Η βούληση της νέας διοίκησης για περαιτέρω ενίσχυση της Έκθεσης, σε συνδυασμό με τη ανάγκη των εκθετών, για ακόμα καλύτερες συνθήκες, και ακόμα καλύτερες υποδομές, επιτάσσουν προσπάθεια για ανανέωση. Φέτος τολμάμε ριζικές αλλαγές, ανοίγουμε τους ορίζοντες της Έκθεσης, αξιοποιώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της ευρύτερης περιοχής. Αλλάζουμε όνομα, αλλάζουμε χώρο, αλλάζουμε χαρακτήρα.
Αλλάζουμε όνομα για να δώσουμε τη διάσταση που πρέπει σε μία έκθεση, που είναι πλέον ώριμη, να ανοίξει τα φτερά της, και να άρει τους γεωγραφικούς περιορισμούς που είχε τα πρώτα της χρόνια. Επιλέχθηκε ένα όνομα αναγνωρίσιμο, ένα όνομα που θα στηρίξει την νέα της ταυτότητα.
Η Πτολεμαΐδα, όντας το γεωγραφικό κέντρο της Δυτικής Μακεδονίας, όντας στο σταυροδρόμι μεγάλων εθνικών οδικών αξόνων, φιλοδοξεί από φέτος να αλλάξει τον χάρτη των Εκθέσεων. Φιλοξενώντας την “ΕΓΝΑΤΙΑ ΕΧPO 2015”, θα προσελκύσει το ενδιαφέρον του εμπορικού και επιχειρηματικού κόσμου, καθώς είναι η πρώτη μεγάλη έκθεση που θα γίνει μέσα στο 2015.
Σημαντικό είναι το γεγονός πως αλλάζει ο χώρος διοργάνωσης. Μετά από αιτήματα πολλών από τους εκθέτες, αναζητήσαμε καλύτερους χώρους, εύκολα προσβάσιμους, αναγνωρίσιμους για τους κατοίκους άλλων περιοχών, και το σημαντικότερο: να έχουν υποδομές και βοηθητικούς χώρους, που θα βοηθήσουν κατά τη διάρκεια της έκθεσης. Επελέγη ο χώρος του Πάρκινγκ του Ξενοδοχείου Παντελίδης, καθώς είναι το μοναδικό σημείο που πληροί τις υψηλές προδιαγραφές που τέθηκαν.
Είμαστε βέβαιοι λοιπόν, ότι ένα τέτοιο γεγονός αποτελεί και η Έκθεση “ΕΓΝΑΤΙΑ ΕΧPO 2015 – 7η ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ”.η οποία θα διεξαχθεί στην πόλη μας , από την Τετάρτη 10/06/2014 έως την Δευτέρα 15/06/2014 και η οποία για ακόμη μια φορά έχει την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη του Δήμου Εορδαίας.
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Στο δύσκολο οικονομικό περιβάλλον, συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε δυναμικά, διεκδικώντας μερίδιο της τοπικής και της εθνικής αγοράς, με σύνθημα την Ανανέωση, την Καινοτομία, την Εξωστρέφεια. Η “ΕΓΝΑΤΙΑ ΕΧPO 2015 – 7η ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ” είναι μία σημαντική ευκαιρία προς αυτή την κατεύθυνση.
Ανεξάρτητα από το είδος ή το ύφος μιας επιχείρησης, η ανάγκη για κανάλια προώθησης είναι δεδομένη. Είναι για όλους μας σημαντικό να δείξουμε τα προϊόντα, και τις υπηρεσίες που παρέχουμε, σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο φάσμα ανθρώπων, επιδιώκοντας τις μεγαλύτερες δυνατές πωλήσεις, τις καλύτερες δυνατές συνεργασίες. Στο χώρο λοιπόν της επιχειρηματικής επικοινωνίας, η παλιά καλή συνταγή, η Εμπορική Έκθεση, κατέχει αδιαφιλονίκητα την πρώτη θέση στην πρόσωπο με πρόσωπο επαφή, καθώς εγγυάται την τροφοδότηση και ανατροφοδότηση των εμπλεκομένων εκθετών και επισκεπτών με φρέσκιες ιδέες και νέες πρακτικές. Και η “ΕΓΝΑΤΙΑ ΕΧPO” θα είναι ένα σημείο συνάντησης.
Οι υποδομές που έχουμε στη διάθεσή μας στη φετινή διοργάνωση, θα μας δώσουν την ευκαιρία να διοργανώσουμε πολλές παράλληλες εκδηλώσεις που θα λαμβάνουν χώρα καθ’ όλη τη διάρκεια της Έκθεσης σε ειδικά διαμορφωμένους συνεδριακούς χώρους.
Σε αυτό το μεγάλο Εμπορικό και όχι μόνο γεγονός ας δηλώσουμε όλοι παρόντες. Αναμένουμε το ενδιαφέρον σας, σχετικά με τη συμμετοχή σας στην έκθεση. Στην φετινή έκθεση, στο νέο μας ξεκίνημα, δεν πρέπει να λείψει κανείς.
Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε πληροφορία. Μπορείτε να απευθύνεστε στον κ. Μποτονάκη Σοφοκλή ( Τηλ. 6909909500) & στο γραφείο του Εμπορικού συλλόγου 24630-27265 ( 9:30πμ-1:30μμ).
Με εκτίμηση
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                        Η  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Γεώργιος Ηλιόπουλος                                                            Χριστίνα Μπανιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου