Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Οι άνθρωποι που πίνουν τακτικά αλκοόλ κινδυνεύουν από επτά διαφορετικούς τύπους καρκίνου

Οι άνθρωποι που πίνουν τακτικά αλκοόλ κινδυνεύουν από επτά διαφορετικούς τύπους καρκίνου
Περισσότερο από το ήμισυ των Βρετανών δεν γνωρίζουν ότι υπάρχει σχέση μεταξύ της κατανάλωσης αλκοόλ και του καρκίνου, σύμφωνα με μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, και φαίνεται ότι η κατάσταση είναι η ίδια σε όλο τον κόσμο.
Βρετανική μελέτη έδειξε ότι μόνο το 47 τοις εκατό των ανθρώπων γνωρίζουν ότι υπάρχει σχέση μεταξύ της κατανάλωσης αλκοόλ και το δυνητικά θανατηφόρα ασθένεια, αλλά ακόμη και το 83 τοις εκατό θα υποστηρίξει ότι τα αλκοολούχα ποτά θα πρέπει να επισημαίνονται με την ποσότητα της θρεπτικής αξίας και πληροφορίες για την υγεία.
Η Sarah Williams, το οποίο εργάζεται για την μελέτη του καρκίνου, λέει: «Το αλκοόλ είναι μια επιστημονικά αποδεδειγμένη αιτία του καρκίνου, αλλά το κοινό δεν γνωρίζει αυτό.
Και όχι μόνο αλκοολικοί, αλλά και οι άνθρωποι που πίνουν τακτικά διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο από επτά διαφορετικούς τύπους καρκίνου, συμπεριλαμβανομένου του στόματος και του καρκίνου του μαστού. »
Αν και το 91 τοις εκατό των ερωτηθέντων θεωρούν ότι η επίδραση του αλκοόλ στην υγεία, πρέπει να επισημανθεί, μόνο το 31 τοις εκατό ήξερε τη σωστή σχέση μεταξύ αλκοόλ και καρκίνου του μαστού. Εάν υπήρχαν επιγραφές στα αλκοολούχα ποτά, ο καθένας θα μπορούσε να κάνει καλύτερη επιλογή.
«Η μείωση της κατανάλωσης αλκοόλ μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο του καρκίνου. Έτσι, οι άνθρωποι πρέπει να πίνουν αλκοόλ σπάνια ή καθόλου και να πιείτε άλλα ποτά. «
www.fnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου