Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Οι υποψήφιοι διευθυντές της ΔΟΥ Κοζάνης

DOYΣύμφωνα με πληροφορίες του «Π.Λ.» άμεσα θα τοποθετηθεί νέος διευθυντής στη ΔΟΥ Κοζάνης. Μετά την απομάκρυνση του Τάσου Γκλούμπου, πρώην διευθυντή της ΔΟΥ Κοζάνης το Μάιο  με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων υπήρξε μόνο αναπληρωτής και συγκεκριμένα η υποδιευθύντρια Νίκη Κεχαγιά.

Πέντε αιτήσεις υποβλήθηκαν προ δύο μηνών περίπου και αυτές τις μέρες γίνονται οι τελικές κρίσεις. Αφήνουμε απέξω την αίτηση της κας Κατερίνας Χατζοπούλου, η οποία παραμένει στο τιμόνι του ΣΔΟΕ Δυτικής Μακεδονίας. Φυσικά υποψήφια είναι η αναπληρώτρια υποδιευθύντρια κα. Νίκη Κεχαγιά, ο πρώην Διευθυντής κ. Τάσος Γκλούμπος, η κα. Ερμιόνη Αλεξίου, σύζυγος του Γιάννη Βλατή και ο κ. Γιώργος Τζέλλος , πρώην αντιδήμαρχος οικονομικών του Δήμου Κοζάνης.
Για  αναξιοκρατική και αδιαφανή επιλογή «ημετέρων» προϊσταμένων και διευθυντών σε όλο το φάσμα του Δημοσίου ανέφερε ανακοίνωση βουλευτών  του ΣΥΡΙΖΑ , μεταξύ των οποίων και η Ευγενία Ουζουνίδου μετά την απομάκρυνση του Τάσου Γκλούμπου. Για να δούμε τι θα ειπωθεί μετά τις νέες αξιολογήσεις και ειδικά αν έχουμε την επιστροφή του παλιού…
Ι.Π. www.prlogos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου