Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Βίντεο: η ιστορία της ταχυδακτυλουργίας

Βίντεο: η ιστορία της ταχυδακτυλουργίας
Ποιό δημοψήφισμα; Ποτέ μα ποτέ η ανθρώπινη ιστορία δεν είναι η ιστορία όπως θα ήθελε να την βιώσει ο λαός της. Η Σκωτία θα παραμήνει στο Ηνωμένου Βασιλείου του κακού μαύρου ψόφου και μετά το Ναι-Οχι επεισόδιο. Το Ναι-Οχι είναι έτσι μέρος του επεισοδίου του Ματριξ για την επαλήθευση της δημοκρατίας του κώλου που ζούμε. Στα βιβλία ιστορίας θα γραφτεί ότι ο περίφανος Σκωτσέζικος λαός επέλεξε το δημοκρατικό δημοψήφισμα αλλά στο πέντε παρα δώδεκα κατάλαβε τελικά ποιο είναι το συμφέρον του.
Ο δικός μας, ο Αξελ Τσίπρας δήλωσε στους FT:
«Θέλω να παραμείνει η Ελλάδα στο ευρώ» - H εφημερίδα τον χαρακτηρίζει «ως πρωθυπουργό εν αναμονή». Γιατί άραγε σε θέλει στο ευρώ; Γιατί σε έχει αγαπήσει ο κρυπτοεβραίος Αξελ νομίζεις; Όπως σε αγάπησε ο Σιμήτης; Ο ΓΑΠ και Μπεναχίμ; Αχ έλληνα που κατάντησες....να ψηφίζεις δεκαετίες προδότες, βαλτούς απατεώνες και να κάνεις την κλώσσα...τέτοια κλώσσα που έγινες, τέτοια ιστορία θα γράφεις.
Ο Αξελ σε θέλει στο ευρώ για να σε εκβιάζει όποτε θελήσει...θα σε έχει σε αναμονή μέχρι όλα να βελτιωθούν.

Δες το βίντεο και μην ξεχάσεις να ψηφίσεις, γι αυτούς που πιστεύουν στο σωτήρα Τσίπρα, τον ταχυδακτυλουργό, εδώ το πρώτο μάθημα απο Σκωτία:
Ο ΚΟΡΑΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου