Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Η παράδοση συμπαίκτης (;) του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο!

   Η 22α Σεπτεμβρίου είναι η μοναδική ημέρα του χρόνου κατά την οποία ο ΠΑΟΚ μετρά 6/6 νίκες! Δεν υπάρχει άλλη στο ετήσιο ημερολόγιο με ανάλογα πεπραγμένα του ΠΑΟΚ. Με λίγα λόγια; Είναι παράδοση η νίκη τούτη την ημέρα.
   Ναι είναι, αλλά… Το παρελθόν δεν παίζει μπάλα στο παρόν! Ως εκ τούτου η παράδοση δεν κλίνει την ζυγαριά του αγώνα στο  γήπεδο του Αγρινίου υπέρ της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Ο Παναιτωλικός είναι ένα επίπεδο τουλάχιστον, δυσκολότερος από μέχρι τώρα αντιπάλους του ΠΑΟΚ. Οι γηπεδούχοι έχουν σκληρή έδρα. Η δε, παράδοση ουδόλως διευκολύνει τους φιλοξενούμενους στην άλωση της. 
   «Αφήστε τα αυτά. Εμείς μπάλα παίζουμε. Δεν γράφουμε στατιστικές». Δεν άφησε πολλά περιθώρια ο Άγγελος Αναστασιάδης για συζήτηση περί του συγκεκριμένου θέματος. Όταν έπιασε στον αέρα κάποιες αναφορές σε αυτό. Άδικο είχε;
   Θα τολμήσουμε πάντως, να θεωρήσουμε τον Παναιτωλικό ως το σοβαρότερο αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Και τον αγώνα στο Αγρίνιο ως το σοβαρότερο τεστ. Μετά από αυτόν τον αγώνα θα μπορέσουμε να εξάγουμε τα πρώτα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση της μεγάλης ομάδας της Θεσσαλονίκης.  
   Συμπεράσματα θα εξαχθούν κι από την εξέλιξη και την απόδοση κι από το σκορ. Εάν υπάρξει σκορ. Άλλα από την εξέλιξη κι άλλα φυσικά, από το σκορ. Ο ΠΑΟΚ μέχρι σήμερα ικανοποιούσε περισσότερο με το σκορ παρά με την εξέλιξη και την απόδοση. Η ευτοκία του μάλιστα, είναι εντυπωσιακή. Δεν ήταν ανάλογα εντυπωσιακή η διάρκεια της καλής του απόδοσης.
   Οι 6/6 νίκες στις 22 Σεπτεμβρίου από το 1985 μέχρι σήμερα, δεν είναι μία παρά μία ευτυχής συγκυρία και τις 22 Σεπτεμβρίου 2014. Μία ακόμη για το 7/7 θεωρητικά, θα διαμορφώσει μία παράδοση αξιοθαύμαστη. Θα διαμορφώσει όμως, και τις βάσεις για να κτίσουν εκ νέου οι φίλοι του «δικέφαλου» την εμπιστοσύνη στην ομάδα τους. Κι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται αυτήν την εμπιστοσύνη. Είναι πηγή ενέργειας γι’ αυτόν.
   Ο Άγγελος Αναστασιάδης γνωρίζει την σπουδαιότητα του αγώνα στο γήπεδο του Αγρινίου. Την διαχειρίζεται, μεν. Δεν την αναδεικνύει, δε. Το Πρωτάθλημα – βλέπετε – μήτε αρχίζει, μήτε τελειώνει κόντρα στον Παναιτωλικό. «Κάθε νίκη ουσιαστικά, μας δίνει τρεις βαθμούς. Αυτούς θέλουμε κι από αυτόν τον αγώνα», είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ.
www.pamesports.g

ειμαστε και πολυ ΠΑΟΚ ...δεν το κρυβουμε αλλωστε!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου