Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Πανδημοσιοϋπαλληλική 24ωρη απεργία την Τρίτη

Πανδημοσιοϋπαλληλική 24ωρη απεργία την Τρίτη

Η ΑΔΕΔΥ διακηρύσσει ότι παράνομη και καταχρηστική είναι η πολιτική των απολύσεων, της ανεργίας, της φοροληστείας και των ιδιωτικοποιήσεων
Σε κινητοποιήσεις προχωρά η ΑΔΕΔΥ η οποία προαναγγέλλει 24ωρη απεργία για την Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου, ενάντια την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών που αποφάσισε την άμεση διακοπή της απεργίας για την αξιολόγηση των δημοτικών υπαλλήλων.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της ομοσπονδίας κηρύσσει απεργία- αποχή από όλες τις διαδικασίες που σχετίζονται με την αξιολόγηση στο Δημόσιο, τις διαδικασίες επαναπροσδιορισμού με νέα κριτήρια της μετατροπής των συμβάσεων ορισμένου σε αορίστου χρόνου του Ν. 4250/14, καθώς και τις διαδικασίες υλοποίησης της ατομικής αξιολόγησης (ΠΔ 152/13) των εκπαιδευτικών, της αυτοαξιολόγησης – αξιολόγησης της σχολικής μονάδας του εκπαιδευτικού έργου.
Η ΑΔΕΔΥ καταγγέλλει την κυβέρνηση η οποία, « συνεχίζοντας την αυταρχική και αντιλαϊκή πολιτική της επιστρατεύει τη δικαιοσύνη για να αντιμετωπίσει τον απεργιακό αγώνα των εργαζομένων στο Δημόσιο», ενώ παράλληλα διακηρύσσει ότι παράνομη και καταχρηστική είναι η πολιτική των απολύσεων, της ανεργίας, της φοροληστείας και των ιδιωτικοποιήσεων που εφαρμόζει η Κυβέρνηση.
Στην Αθήνα το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί έξω από το κτήριο του Αρείου Πάγου στις 9:30 το πρωί της Τρίτης, την ώρα, που θα εκδικάζεται η προσφυγή του Δημοσίου κατά της απόφασης που δικαιώνει τις καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών.
Πηγή: voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου