Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

ΖΩΗ ΣΕ ΕΣΑΣ…ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ! ...2.000 “ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΙ” ΠΡΑΣΙΝΟΣΑΥΡΟΙ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ ΑΠΟΘΕΩΣΑΝ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΖΟΥΡΑ ΣΤΟΝ “ΧΟΝΤΡΟΠΟΛΝΤΟ”!

ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΗΛΩΣΑΝ ΠΑΡΟΝ

Το απόγευμα της Δευτέρας πραγματοποιήθηκαν στο Ζάππειο τα εγκαίνια της έκθεσης-αφιερώματος στον Ανδρέα Παπανδρέου με τίτλο «Από τον Ανένδοτο στην Αλλαγή» με βασικό ομιλητή τον Γιώργο Παπανδρέου.
zappeio-pasok-makeleio
Η εκδήλωση ξεκίνησε παρουσία στελεχών του ΠΑΣΟΚ, ανάμεσά τους ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος και ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου.
zappeio-pasok-(1)-makeleio
zappeio-pasok-(2)-makeleio
zappeio-pasok-(4)-makeleio
zappeio-pasok (5)
zappeio-pasok-(3)-makeleio

Βασικός ομιλητής της συγκέντρωσης – η οποία ανοίγει τη σειρά επετειακών εκδηλώσεων για τα 40 χρόνια του ΠΑΣΟΚ – είναι ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.Κατά την άφιξή του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί του φώναζε ειρωνικά: “Γιώργο γερά, να πέσει η Δεξιά”, προκαλώντας την έντονη αμηχανία των παρευρισκομένων.
zappeio-pasok-(6)-makeleio
Συνθήματα κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου υπήρξαν και κατά την διάρκεια της ομιλίας του κατά την οποία υπεραμύνθηκε της ανάγκης να ηγηθεί η δύναμη της ενότητας στη δύσκολη συγκυρία όχι μόνο για την παράταξη.
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών κατάφερε με δυσκολία να ολοκληρώσει την ομιλία του, την οποία διέκοπταν συνεχώς συνθήματα υπέρ του Γιώργου Παπανδρέου.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μίλησε για το συνέδριο της δημοκρατικής παράταξης και τόνισε πως η σημερινή προσπάθεια είναι μια προσπάθεια να ενωθεί το ΠΑΣΟΚ.
Ο κ. Βενιζέλος πρόσθεσε ότι είχε την τιμή να συνεργαστεί με τον Ανδρέα Παπανδρέου, τον οποίο χαρακτήρισε ιστορικό φαινόμενο και διανοούμενο, ενώ ακούγοντας τα συνθήματα για να πέσει η Δεξιά είπε: “Θα μιλήσουμε την Τετάρτη για το πότε και πως συνεργαστήκαμε με τη ΝΔ και με το ΛΑΟΣ”, κάνοντας τις αποδοκιμασίες πιο έντονες.
Παράλληλα, τόνισε πως το δίλημμα δεν ήταν ποτέ ανάμεσα σε καλή και κακή επιλογή αλλά “στην απόλυτη καταστροφή και τη σωτηρία”.
zappeio-pasok-(8)-makeleio
zappeio-pasok-(9)-makeleio
zappeio-pasok-(10)-makeleio
Στην εκδήλωση έφθασαν λίγο μετά τις 7.30 μ.μ. ο Μιχάλης Καρχιμάκης, ο Φίλιππος Σαχινίδης, ο Παντελής Καψής, ο Θανάσης Τσούρας, ο Θάνος Μωραΐτης, ο Γιάννης Πανάρετος, ο Χρήστος Αηδόνης, ο Γιάνης Καψής, ο Γρηγόρης Νιώτης, ο Κώστας Γείτονας, ο Νίκος Σηφουνάκης, ο Ντίνος Ρόβλιας, η Αννα Νταλάρα και ο Νίκος Αθανασάκης.
zappeio-pasok-(11)-makeleio
zappeio-pasok-(12)-makeleio
zappeio-pasok-(13)-makeleio
Το παρών έδωσαν ο γραμματέας της κεντρικής επιτροπής της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος και ο Νίκος Τσουκάλης από τη ΔΗΜΑΡ.
pasok-14-makeleio
Την Τετάρτη, 3 Σεπτεμβρίου, θα γίνει δεύτερη εκδήλωση στο Ζάππειο με ομιλητή αυτή τη φορά τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Βενιζέλο. Σε αυτήν θα είναι παρών ο Κώστας Σημίτης, όχι όμως και ο Γιώργος Παπανδρέου.
Δείτε το σχετικό βίντεο του makeleio.gr:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου