Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

Eμπορικός Σύλλογος Κοζάνης: Λόγω της αναβολής του πανηγυριού (Nιάημερος) προχωρούμε σε εννιαήμερο αγορών και προσφορών.

 

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,
Στην προσπάθεια τόνωσης της αγοράς και λόγω της αναβολής του πανηγυριού (που παραδοσιακά γίνονταν αυτές τις ημέρες) πήραμε την πρωτοβουλία για τις 9 ημέρες έως και την 1η Τρίτη του Οκτωβρίου να κάνουμε ένα Εννιαήμερο Αγορών και προσφορών.
Η πρότασή μας αυτή έτυχε της στήριξης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, του Δήμου Κοζάνης και του επιμελητηρίου. Στόχος μας είναι η δημιουργία ενός θετικού κλίματος στην αγορά και μια καλύτερη ψυχολογία ώστε ο κόσμος να βγει στην αγορά και να κάνει τις αγορές του σε προϊόντα ποιότητας, σε καλύτερες τιμές και βέβαια με ασφάλεια.
Πολύ σύντομα θα έχουμε τις αφίσες και τα flyers που θα τυπωθούν ώστε να γίνει γρήγορα και ευρέως γνωστή αυτή η πρωτοβουλία μας. Θα Υπάρχει επίσης ένα πολύ όμορφο σποτάκι που θα “παίξει” στα τοπικά ραδιόφωνα και αυτό θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο. Καλό θα ήταν επίσης την τελευταία ημέρα,την Τρίτη 06 Οκτωβρίου, να υπάρχουν παραδοσιακά κεράσματα σε όσα καταστήματα μπορούν να διαθέσουν με ασφαλή τρόπο στους πελάτες.
Στην δύσκολη εποχή που διανύουμε, από όλες τις απόψεις, θεωρούμε πολύ σημαντική τη συμβολή όλων μας ώστε να λειτουργήσει αυτή η πρωτοβουλία προς όφελος όλων!
Ευχόμαστε Καλή προετοιμασία, θετική σκέψη και καλές δουλειές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου