Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020

Champions League: Απόψε κόντρα στην Κράσνονταρ ο ΠΑΟΚ για την «πτήση» στα αστέρια.

Greece to host Champions League group stage draw and UEFA awards ceremony

Στο νέο γήπεδο της Κράσνονταρ θα δώσει ο ΠΑΟΚ απόψε (22:00) τα διαπιστευτήριά του απέναντι στη ρωσική ομάδα, με στόχο να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.


Ο «Δικέφαλος του Βορρά» πάει με κεκτημένη ταχύτητα για να κερδίσει το πολυπόθητο εισιτήριο μετά τις επιτυχίες που είχε στην Τούμπα απέναντι στην τουρκική Μπεσίκτας και την πορτογαλική Μπενφίκα, αντίστοιχα.


Απεναντίας, η Κράσνονταρ, έχοντας υπέρ αυτής μία πρόκριση απέναντι στον ΠΑΟΚ πριν από πέντε χρόνια με το 2-1 επί του «Δικεφάλου» στην ίδια πόλη αλλά σε άλλο γήπεδο, φιλοδοξεί να κάμψει το ψυχολογικό αβαντάζ που έχει η ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία έρχεται με υψηλές προσδοκίες για να πετύχει αυτό που ποτέ ως τώρα στην ιστορία της δεν κατάφερε: την πρόκριση στους ομίλους.


Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του επί ελληνικού εδάφους και ο τεχνικός της ομάδας, Αμπελ Φερέιρα, ολοκλήρωσε τα σχέδια του για το αυριανό παιχνίδι.

Ουσιαστικές αλλαγές δεν προβλέπεται να κάνει και αυτό που θα παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο θα είναι ένα σχήμα παρόμοιο με αυτό που έθεσε νοκ άουτ την Μπενφίκα πριν από λίγες μέρες.


Συνεπώς, προβλέπεται πως θα ξεκινήσουν οι Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Κρέσπο, Γιαννούλης, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Ινγκασον, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Πέλκας, Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Τζόλης.



Η Κράσνονταρ, όπως έδειξε και στο προχθεσινό παιχνίδι της απέναντι στην Κίμκι, την οποία συνέτριψε με 7-2, βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και μάλιστα κάλυψε το χαμένο έδαφος από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος αναρριχώμενη στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, τρεις μόλις βαθμούς πιο πίσω από τους πρωτοπόρους Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και Σπαρτάκ Μόσχας.


Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο 38χρονος Γάλλος Κλεμάν Τουρπέν και το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 10:00 το βράδυ, ενώ θα μεταδοθεί από τη συνδρομητική τηλεόραση της Comsote.

Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/spor/champions-league-apopse-krasnontar-paok

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου