Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

Europa League: Με πίστη για το «μπαμ» στο Λονδίνο ο Ολυμπιακός -Στη ρεβάνς με την Αρσεναλ.


Με στόχο την υπέρβαση που θα τον οδηγήσει στους «16» του Europa League, ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (22:00, Cosmote Sport 2HD) στο Λονδίνο από την Αρσεναλ, στη ρεβάνς της ήττας με 1-0 που γνώρισαν οι «ερυθρόλευκοι» στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» από τους «κανονιέρηδες».


Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς είναι σε καλή κατάσταση, μετά και τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, και φαίνονται αποφασισμένοι να τα παίξουν όλα για όλα για το «διπλό». Στα αγωνιστικά, ο Πορτογάλος προπονητής φαίνεται πως έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει και δεν θα παρεκκλίνει από το 4-3-3. Ο Σα θα είναι στο τέρμα, με τον Ελαμπντελαουί στο δεξί και τον Τσιμίκα στο αριστερό άκρο της άμυνας. Στόπερ θα είναι οι Μπα και Σισέ, με τον τελευταίο να αντικαθιστά τον τιμωρημένο Σεμέδο. Στο κέντρο η τριάδα των Γκιγέρμε, Μπουχαλάκη και Καμαρά δεν «σπάει», ενώ οι Βαλμπουενά και Μασούρας θα υποστηρίζουν τον Ελ Αραμπί στην επίθεση. Αν υπάρχει πιθανότητα για μια ακόμη αλλαγή, αυτή θα αφορά στη χρησιμοποίηση του Ραντζέλοβιτς αντί του Μασούρα.

Από την πλευρά της, η Άρσεναλ δεν υποτιμά καθόλου τη ρεβάνς. Ο Μίκελ Αρτέτα θα παρατάξει μια δυνατή ενδεκάδα και σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ, ο Λένο έχει προβάδισμα για το τέρμα, ο Μπεγερίν αναμένεται να πάρει τη θέση του δεξιού μπακ, με τον νεαρό Σάκα στο αριστερό άκρο, ενώ στόπερ θα είναι ο Νταβίντ Λουίς με έναν εκ των Μουστάφι και Παπασταθόπουλου. Οι Τορέιρα και Τζάκα έχουν τον πρώτο λόγο για τον άξονα της μεσαίας γραμμής, με τον Εζίλ σε ρόλο επιτελικού χαφ και επιθετική τριάδα τους Ομπαμεγιάνγκ, Πέπε και Λακαζέτ. Εκτός μάχης για τους «κανονιέρηδες» είναι οι τραυματίες Κολάσινατς και Τσέιμπερς.

Ο Ολυμπιακός θα έχει στο πλευρό του περίπου 6.000 φιλάθλους, ενώ στο Λονδίνο έχει ταξιδέψει για να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/spor/europa-league-gia-mpam-me-arsenal-o-olympiakos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου