Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

Με το δεξί η Εθνική στα προκριματικά του Euro 2020


Η Εθνική μας ομάδας νίκησε 2-0 το Λιχτενστάιν εκτός έδρας στην αναμέτρηση για την πρεμιέρα της προκριματικής φάσης του Euro 2020.
Φορτούνης (45΄+1΄) και Δώνης πέτυχαν δύο καταπληκτικά γκολ χαρίζοντας τους τρεις βαθμούς στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.
Η "γαλανόλευκη" κυριάρχησε απόλυτα στο παιχνίδι από το ξεκίνημα απέναντι στους πιο αδύναμους γηπεδούχους. Είχε τον έλεγχο με κατοχή της μπάλας και ουσιαστικά έπαιζε... μονότερμα δημιουργώντας φάσεις. Χαρακτηριστικό το ότι οι τελικές ήταν 30-3 υπέρ μας.
Πλέον, βεβαίως, ο βαθμός δυσκολίας αυξάνεται… κατακόρυφα καθώς ακολουθεί το βράδυ της Τρίτης η κρίσιμη αναμέτρηση στην έδρα της Βοσνίας. Της ομάδας, δηλαδή, που είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει και την αντίπαλό μας στην προσπάθεια για κατάληψη της δεύτερης θέσης.
Στα αξιοσημείωτα, βεβαίως και ο τραυματισμός του Κώστα Μήτρογλου που αντικαταστάθηκε από τον Τάσο Δώνη μόλις στο 23’.
Συνθέσεις:
ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΪΝ (Χέλγκι Κόλβιντσον): Μπίχελ, Βόλφινγκερ, Κάουφμαν, Ρέχσταϊνερ, Γκέπελ, Χάσλερ (86' Φρικ), Μάρτιν Μπίχελ (67' Ζέλε), Βίζερ, Πολβερίνο, Σαλάνοβιτς, Γκίμπσερ (77' Γιλντίζ).
ΕΛΛΑΔΑ (Άγγελος Αναστασιάδης): Βλαχοδήμος, Μπακάκης, Σιόβας, Κουρμπέλης, Κούτρης, Ζέκα, Σάμαρης, Φορτούνης (83' Κουλούρης), Μασούρας, Μπακασέτας (71' Κολοβός), Μήτρογλου (23' λ. τρ. Δώνης) .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου