Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Απολαυστικός ΠΑΟΚ, συνέτριψε τον Απόλλωνα με 5άρα στη Ριζούπολη.


Ο ΠΑΟΚ ήταν σαρωτικός στο "Γεώργιος Καμάρας" και διέσυρε τον Απόλλωνα Σμύρνης με το εμφατικό 5-1, μετατρέποντας σε "περίπατο" την αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής της Super League.
Ο αγώνας
Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τον ΠΑΟΚ που άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό. Ο Βιεϊρίνια σέντραρε από αριστερά στην περιοχή και ο Πέλκας που έμεινε αμαρκάριστος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά.
Στο 7΄ ο Απόλλων προσπάθησε να απαντήσει με τον Πασχαλάκη όμως να αποκρούει το πλασέ του Μπεντινέλι μέσα από την περιοχή.
Πριν προλάβει να… συνέλθει από το 0-1 ο Απόλλων, ο ΠΑΟΚ έφτασε και σε δεύτερο γκολ στο 9΄, με τον Σέρτζιο Ολιβέιρα να πετυχαίνει το πρώτο του τέρματα με τη φανέλα του Δικεφάλου. Η κακή απομάκρυνση από τον Ρώσση έστειλε τη μπάλα στον Πορτογάλο, που την έφερε από το δεξί στο αριστερό και με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι την έστειλε ψηλά στην δεξιά γωνία του Χουάντερσον, για το 0-2.
Στο 15ο λεπτό ο Απόλλωνας είχε νέα καλή ευκαιρία για να μειώσει, όταν ο Τομάς έφυγε μόνος του απέναντι από τον Πασχαλάκη αλλά το πλασέ του ήταν απογοητευτικό στο τετ-α-τετ με τον γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, με τη μπάλα να φεύγει άουτ. Στη συνέχεια ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε, με τον ΠΑΟΚ να ελέγχει απόλυτα το ματς με προβάδισμα δύο τερμάτων από το πρώτο 10λεπτο.
Στο 33΄ οι ασπρόμαυροι έφτασαν σε τρίτο γκολ με σκόρερ τον Μπίσεσβαρ. Ένα υπέροχο γκολ που προήλθε από εξαιρετική ομαδική ενέργεια. Ο Άκπομ πάσαρε στον Πέλκα, αυτός πιο δεξιά στον Λημνιό που μπήκε στην περιοχή και έδωσε ασίστ «πάρε-βάλε» στον Μπίσεσβαρ, ο οποίος από κοντά πλάσαρε στα δίχτυα για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 0-3. Ο ΠΑΟΚ είχε κι άλλες καλές φάσεις ελέγχοντας απόλυτα το ματς και προσφέροντας ωραίο θέαμα μιας και έπαιζε ελεύθερα. Το ημίχρονο έληξε με σκορ 0-3.
Στο ξεκίνημα του β΄ μέρους ο ρυθμός ήταν πεσμένος. Ο Απόλλων Σμύρνης κατάφερε να μειώσει σε 1-3 στο 64΄ με ένα πολύ όμορφο γκολ του Ντούρσο. Ο Οριουέλα από αριστερά γύρισε τη μπάλα στον Ντούρσο και αυτό με πολύ ωραίο πλασέ στην κίνηση από το ύψος της περιοχής, νίκησε τον Πασχαλάκη στην αριστερή του γωνία.
Στο 78΄ ο ΠΑΟΚ πέτυχε τέταρτο γκολ, με σκόρερ τον Σφιντέρσκι λίγο μετά την είσοδό του στον αγώνα ως αλλαγή. Στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα, ο Πολωνός επιθετικός πλάσαρε με το αριστερό τον Χουάντερσον, για το 1-4 στην Ριζούπολη.
Στο 81΄ πέρασε στο ματς ο Ενρίκε και επτά λεπτά αργότερα βρήκε δίχτυα, σκοράροντας για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του από τον δανεισμό. Ο Βραζιλιάνος σούταρε λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και άλλαξε πορεία μπερδεύοντας τον Ουάντερσον και καταλήγοντας στα δίχτυα για να διαμορφωθεί το τελικό 1-5 στο 88ο λεπτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου