Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

Με Μητρο-γκολ η Εθνική νίκησε την Ουγγαρία (VIDEO)



Με γκολ του Κώστα Μήτρογλου με κεφαλιά, η Εθνική μας ομάδα νίκησε 1-0 την Ουγγαρία, σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ για την 3η αγωνιστική του UEFA Nations League.
Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Μήτρογλου πέτυχε το νικητήριο γκολ στην πρώτη τελική προσπάθεια της Εθνικής στην εστία, που ήρθε στο 65ο λεπτό του παιχνιδιού. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι η ελληνική ομάδα ολοκλήρωσε τον αγώνα με μόλις δύο τελικές προσπάθειες στον στόχο, από τις πέντε συνολικά που είχε στο ματς.
Οι Ούγγροι ήταν πολύ σκληρός αντίπαλος και πίεσαν την ομάδα του Μίκαελ Σκίμπε αρκετά, σε ένα παιχνίδι με ελάχιστες καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες που θα ξεχαστεί γρήγορα καθώς είχε μέτριο θέαμα. Ωστόσο, αρκούσε μία φάση για τη "γαλανόλευκη" ώστε να σκοράρει με τον Μητρο-γκολ και να πάρει τους πολύτιμους τρεις βαθμούς πάρα την μέτρια εμφάνιση.
Ο Τσιμίκας έκανε εξαιρετική σέντρα από τα αριστερά, ο Μήτρογλου έκανε εντυπωσιακό άλμα και με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Γκουλάσι για το 1-0 της Εθνικής μας!
Αυτό ήταν το 17ο γκολ του με την Εθνική ομάδα και με αυτό έπιασε τον Ντέμη Νικολαΐδη στην 7η θέση των σκόρερ όλων των εποχών για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.
Η Εθνική μας έφτασε στην δεύτερη νίκη της στον θεσμό και παραμένει στο κατόπι της Φινλανδίας, η οποία έχει κάνει το 3Χ3. Την Δευτέρα (15/10) παίζουν μεταξύ τους στο Τάμπερε.
Δείτε το γκολ του Μήτρογλου:
Συνθέσεις:
ΕΛΛΑΔΑ (Μίχαελ Σκίμπε): Μπάρκας, Τσιμίκας, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Μπακάκης, Ζέκα, Κουρμπέλης (46' Τζιόλης), Πέλκας (85' Χριστοδουλόπουλος), Μπακασέτας, Φορτούνης, Μήτρογλου (94' Μπουχαλάκης)
ΟΥΓΓΑΡΙΑ (Μάρκο Ρόσι): Γκούλασι, Μπέσε (75' Νέμεθ), Όρμπαν, Κάνταρ, Φιόλα, Κλαϊνχάισλερ, Άνταμ Νάγκι, Κάλμαρ (55' Κόβατς), Βάργκα, (68' Ντόμινικ Νάγκι), Σάλαϊ, Ζάλαϊ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου