Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

Λύτρωση στο φινάλε και νίκη του Άρη επί του Αστέρα Τρίπολης

Ο Άρης λυτρώθηκε στο τέλος και νίκησε με 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης μέσα σε πανηγυρικό κλίμα στο "Κλεάνθης Βικελίδης", στην αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική της Super League.
Ο Ματέο Γκαρσία κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον τερματοφύλακα Παπαδόπουλο σε τετ α τετ, με τον Γιουνές να εκτελεί εύστοχα από την άσπρη βούλα και να ανοίγει το σκορ στο 87΄. 
Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων (90΄+3΄) κι ενώ οι Αρκάδες είχαν ανοιχτεί προσπαθώντας να ισοφαρίσουν και άφησαν κενούς χώρους στην άμυνα, ο Ματέο Γκαρσία διαμόρφωσε το τελικό 2-0 με ιδανικό τελείωμα έπειτα από εξαιρετική αντεπίθεση.
Οι "κιτρινόμαυροι" επέστρεψαν έτσι στις νίκες στο πρωτάθλημα, μετά την ήττα στα Γιάννενα, φτάνοντας τους 12 βαθμούς.
Η ομάδα του Πάκο Ερέρα δεν έθελξε με την απόδοσή της απέναντι στον αξιόμαχο Αστέρα. Ωστόσο, στα τελευταία λεπτά έδειξε χαρακτήρα και πήρε τους πολύτιμους τρεις βαθμούς με την ποιότητα του Ματέο Γκαρσία να ξεχωρίζει, σε ένα μέτριο ματς που είχε λίγες φάσεις και κυλούσε προς την "λευκή" ισοπαλία.
Οι συνθέσεις:
ΑΡΗΣ (Ερέρα): Κουέστα, Τζανακάκης, Βέλεθ, Δεληζήσης, Μενέντεθ, Μπάσα, Ματίγια (81’ Σιώπης), Κολάσο (46’ Ναζλίδης), Ντιγκινί (72’ Μαρτίνες), Ματέο, Γιουνές
ΑΣΤΕΡΑΣ (Παντελίδης): Παπαδόπουλος, Βλάχος (90’ Δουβίκας), Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Ιγκλέσιας, Μαρτίνες, Μουνάφο, Κυριακόπουλος (60’ Φερνάντεζ), Τόνσο (71’ Κώτσιρας), Τσιαλιανίδης, Μανιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου