Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Φιλική ήττα για την Εθνική από την Ελβετία στο ΟΑΚΑ



Το όμορφο γυριστό βολ-πλανέ του Τζεμάιλι στο 60ο λεπτό έκρινε τη φιλική αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδος με την Ελβετία, η οποία διεξήχθη στο ΟΑΚΑ.
Η ομάδα του Μίχαελ Σκίμπε παρουσιάστηκε ευδιάθετη, είχε ευκαιρίες, ωστόσο, της έλειπε η τελική προσπάθεια.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα απείλησε για πρώτη φορά στο 20ο λεπτό με τον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος δεν κατάφερε να πλασάρει, μετά από μία ωραία ενέργεια του Φορτούνη που τον τροφοδότησε με κάθετη μπαλιά.
Η απάντηση για τους Ελβετούς ήρθε στο 27ο λεπτό από λάθος των παικτών της Εθνικής στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Ο Σεφέροβιτς τροφοδότησε τον Ντζεμαΐλι, ο οποίος σούταρε άουτ.
Στο 40ο λεπτό Μήτρογλου και Φορτούνης συνδυάστηκαν πολύ όμορφα αλλά το πλασέ του πρώτου κόντραρε στους αμυντικούς και κατέληξε κόρνερ.
Την κορυφαία φάση μέχρι την ανάπαυλα είχε η Ελβετία. Στο 41' ο Εμπολό μετά από κόντρες απέφυγε τον Παπασταθόπουλο, αλλά το πλασέ του βρήκε το δοκάρι και πέρασε άουτ.
Στην επανάληψη η Εθνική μας, αν και μπήκε δυνατά στο χορτάρι, δεν απείλησε ιδιαίτερα την εστία του Ζόμερ. Το γκολ ήρθε για τους Ελβετούς με εντυπωσιακό γυριστό σουτ του Τζεμάιλι, ο οποίος δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Καρνέζη.
Ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός ανακάτεψε την τράπουλα, βάζοντας στο ματς τους Μπακάκη, Χριστοδουλόπουλο, Κουλούρη, Κουρμπέλη, Πέλκα και Σταφυλίδη, ωστόσο, δεν άλλαξε κάτι στην εξέλιξη του αγώνα.
Επόμενο φιλικό για την Εθνική μας ομάδα την Τρίτη 27 Μαρτίου στο Letzigrund Stadion της Ζυρίχης με αντίπαλο την Αίγυπτο.
ΕΛΛΑΔΑ (Σκίμπε): Καρνέζης, Τοροσίδης (63' Μπακάκης), Παπασταθόπουλος, Μανωλάς (79' Σταφυλίδης), Ρέτσος, Ζέκα, Σάμαρης (73' Κουρμπέλης), Μπακασέτας, Δώνης (63' Χριστοδουλόπουλος), Φορτούνης (75' Πέλκας), Μήτρογλου (73' Κουλούρης).
ΕΛΒΕΤΙΑ (Πέτκοβιτς): Ζόμερ, Λίχτσταϊνερ (61΄Λανγκ), Ακάντζι, Σερ, Ροντρίγκεθ (80' Φράι), Τζάκα, Φρόιλερ (61' Ζούμπερ), Τζεμαϊλί, Μπεχράμι (61' Φερνάντες), Εμπολό (73' Ομπερλίν), Σεφέροβιτς (61' Γκαβράνοβιτς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου