Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Συνάντηση για να ...σωθεί το πετρογέφυρο της Σβόλιανης. Εξασφαλίστηκαν χρήματα για διασωστικές εργασίες.


Συνάντηση για να ...σωθεί το πετρογέφυρο της Σβόλιανης. Εξασφαλίστηκαν χρήματα για διασωστικές εργασίες 
Στην εξασφάλιση κονδυλίου ύψους 25000 ευρώ για εργασίες διάσωσης του πετρογέφυρου της Σβόλιανης στην κοινότητα Αγίας Σωτήρας στο Βόιο, προχώρησε η ΠΕ Κοζάνης μετά τον κίνδυνο άμεσης κατάρρευσης του γεφυριού που ανέδειξε το kozani.tv και η τηλεόραση του Flash. Το πρωί της Δευτέρας ο Αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης Παναγιώτης Πλακεντάς και ο Διευθυντής των Τεχνικών Υπηρεσιών συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της Αγίας Σωτήρας και τον Αργύρη Παφίλη με τους τελευταίους να χαρακτηρίζουν τη μέρα αυτή σημαντική για τη διάσωση!
Δείτε το ρεπορτάζ του 
kozani.tv

H θερμή υποδοχή και αντιμετώπιση του αντιπεριφεριάρχη κ. Παναγιώτη Πλεκεντά για τα προβλήματα που παρουσιάζει το γεφύρι της Σβόλιανης στην Αγία Σωτήρα στο Βόιο αλλά και το ενδιαφέρον του κ. Γρίβα Διευθυντής των Τεχνικών Υπηρεσιών δεν μου έδωσαν μόνο ελπίδες αλλά και σιγουριά ότι το γεφύρι της Σβόλιανης θα το απολαμβάνουν και οι επόμενες γενιές ζωντανά κι όχι μόνο από φωτογραφίες.
Και επειδή στα παλιά χρόνια μετά την αποπεράτωση ενός μεγάλου έργου γινόταν ο κριτσμάς (γλέντι) θα στηθεί και στο γεφύρι της Σβόλιανης όταν με το καλό τελειώσουν οι εργασίες συντήρησης.
Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω στο kozani. Tv και στο κανάλι της Κοζάνης Flush tv για το ενδιαφέρον, την συμπαράσταση και την πολύπλευρη προβολή. Σωκράτη δεν παίζεσαι!!!
Φωτογραφίες από την σημερινή συνάντηση!
Φωτογραφία του Αργύρης Παφίλης.

Φωτογραφία του Αργύρης Παφίλης.

Φωτογραφία του Αργύρης Παφίλης.

Φωτογραφία του Αργύρης Παφίλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου