Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ για Παρασκευή 29/

 ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ για Παρασκευή 29/1





Νεφώσεις κατά διαστήματα με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά αναμένονται την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021. Μικρή άνοδος της Θερμοκρασίας. Άνεμοι έως 6 μποφόρ στα πελάγη.

Πιο αναλυτικά: Νεφώσεις κατά διαστήματα αναμένονται σε όλη τη χώρα, ενώ βροχές θα σημειωθούν από το πρωί στα δυτικά οι οποίες από το μεσημέρι θα επεκταθούν στην Κρήτη και στο Νότιο Αιγαίο και προς το βράδυ στα βόρεια τμήματα της Μακεδονίας.


Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -3 έως 13 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από -1 έως 13, στη Θεσσαλία, στην Ανατολική Στερεά και Πελοπόννησο από 1 έως 16, στην Ήπειρο από 1 έως 12, στη Δυτική Στερεά και Πελοπόννησο από 3 έως 14, στα νησιά του Ιονίου από 9 έως 15, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 2 έως 13,στις Κυκλάδες από 5 έως 15, στα Δωδεκάνησα από 4 έως 13 και στην Κρήτη από 4 έως 18 βαθμούς.


Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, από το απόγευμα όμως θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς 4 έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και από το απόγευμα 4 έως 6 μποφόρ.


Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές και από το απόγευμα από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 5 έως 14 βαθμούς.


Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 3 έως 10 βαθμούς


Πηγή: meteo.gr - https://www.meteo.gr/deltio.cfm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου