Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

Με σύνθεση ανάγκης κόντρα στη Σίτι ο Ολυμπιακός

 


Δύσκολο έργο έχει απόψε (19:55) ο Ολυμπιακός, καθώς υποδέχεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» τη «λαμπερή» και ζάμπλουτη Μάντσεστερ Σίτι για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Πέδρο Μαρτίνς είναι πολλά και η ενδεκάδα που θα παρατάξει θα είναι πειραματική.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν υπολογίζει στους Ελ Αραμπί, Χασάν, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς, Μπρούμα και Χολέμπας. Οι Ραφίνια και Βινάγκρε μπορεί να συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή, αλλά εξακολουθούν να νιώθουν ενοχλήσεις και η συμμετοχής τους θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Από τη συμμετοχή τους ή όχι θα κριθεί και ο σχηματισμός του Ολυμπιακού στο αποψινό παιχνίδι απέναντι στη Σίτι. Διότι αν καταφέρει να αγωνιστεί κάποιος από τους δύο, τότε ο Μαρτίνς θα παρατάξει την ομάδα του με 4-3-3 ή 4-5-1, ειδάλλως είναι πολύ πιθανό ο Πορτογάλος να πάει σε ένα 3-5-2.

Στην πρώτη περίπτωση, ο Σα θα πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια, με τους Ντρέγκερ, Σεμέδο, Σισέ, Ραφίνια ή Βινάγκρε από δεξιά προς αριστερά στην άμυνα, τους Μπουχαλάκη, Εμβιλά, Καμαρά στα χαφ και τους Μασούρα, Φορτούνη, Σουντανί στην επίθεση.

Στο 4-5-1 η άμυνα θα μείνε ως έχει, στα χαφ θα είναι οι Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Πέπε, Μασούρας και ο Φορτούνης μοναδικός προωθημένος.

Τέλος, στο 3-5-2 την τριάδα στην άμυνα θα συνθέσουν οι Σεμέδο, Σισέ, Μπα, με τους Εμβιλά, Μπουχαλάκη, Πέπε, Καμαρά (δεξιά), Μασούρα (αριστερά) στα χαφ και τους Φορτούνη, Σουντανί στην επίθεση.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Σα, Τζολάκης, Καραργύρης, Ντρέγκερ, Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Παπαδόπουλος, Νικόλης, Βινάγκρε, Κίτσος, Σουρλής, Ανδρούτσος, Εμβιλά, Πέπε, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Βρουσάι, Φορτούνης, Τσάβος, Μασούρας, Σουντανί.

Σε ό,τι αφορά τη Μάντσεστερ Σίτι, ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Ντε Μπρόινε, Γουόκερ και Άκε και θα παρατάξει την ομάδα του με 4-3-3.

Η ενδεκάδα των «πολιτών» αναμένεται να αποτελείται από τους Έντερσον, Κανσέλο, Ντίας, Λαπόρτ, Ζιντσένκο ή Μαντί, Ρόντρι, Γκιντογκάν, Φοντέν ή Μπερνάρντο Σίλβα, Στέρλινγκ, Φεράν Τόρες και Ζεσούς.

Αναλυτικά η αποστολή της Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Στέφεν, Κάρσον, Ρουμπέν Ντίας, Στόουνς, Ζιντσένκο, Λαπόρτ, Μεντί, Ζοάο Κανσέλο, Γκαρσία, Γκουντογάν, Ρόντρι, Μπερνάρντο Σίλβα, Τόρες, Φερναντίνιο, Φόντεν, Ν’ Μέκα, Ντόιλ, Πάλμερ, Στέρλινγκ, Ζεσούς, Αγκουέρο, Μαχρέζ.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Μάσα από την Ιταλία, με βοηθούς τους Μέλι και Αλάσιο. Τέταρτος θα είναι ο Βαλέρι, VAR ο Ιράτι και AVAR ο Τεγκόνι.

Στο άλλο ματς του τρίτου ομίλου η Μαρσέιγ φιλοξενεί στις 10:00 το βράδυ την Πόρτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου