Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

Σύβοτα Μπέλα Βράκα: Η εξωτική Ροζ παραλία της Ηπείρου από ψηλά (Βίντεο)


Η Ήπειρος δεν έχει να προσφέρει μόνο γραφικά ορεινά χωριά, καταπράσινα φαράγγια και γαλαζοπράσινα δροσερά ποτάμια• τα Σύβοτα και η Πάργα είναι τα πιο εξωτικά παραθαλάσσια μέρη αυτού του ευλογημένου τόπου και δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου.
Αλλά τα παράλια της Ηπείρου είναι γεμάτα μικρούς κολπίσκους και υπέροχα, πεντακάθαρα νερά. Μια ανάσα από τα Σύβοτα βρίσκεται μια μικρή, εξωτική παραλία, η Μπέλα Βράκα. Η μαγευτική παραλία Μπέλλα Βράκα ενώνει τα Σύβοτα με το νησάκι Μουρτεμένο. Είναι μια μικρή, γραφική, αμμώδης παραλία η οποία συγκεντρώνει πολλούς τουρίστες από τα γειτονικά ξενοδοχεία.
Το νερό της περιοχής δεν ξεπερνά σε βάθος τους 40 πόντους. Αλλά μια ιδιαιτερότητα της Μπέλα Βράκας είναι το ροζ χρώμα της άμμου και η αντίθεση που κάνει με την ιδιαίτερα πυκνή βλάστηση της περιοχής. Το φαινόμενο της ροζ άμμου οφείλεται στο κοκκινόχωμα των λόφων, το οποίο είναι φυσικό και αναμιγνύεται με την άμμο της παραλίας. Φυσικά, το χρώμα γίνεται εντονότερο μετά από βροχή.
Η ομάδα Up Drones εντόπισε αυτό τον επίγειο παράδεισο και θέλησε να μας δείξει όλο τον πλούτο και την μαγεία του από ψηλά.


enallaktikidrasi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου