Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

Ήττα με ανατροπή για τον... αλλαγμένο ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη


Ένας... αλλαγμένος ΠΑΟΚ με πολλά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή του, ηττήθηκε 2-1 με ανατροπή από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. 
Βέβαια, η υπόθεση πρόκριση για τα ημιτελικά παραμένει ανοιχτή ενόψει του αγώνα ρεβάνς που θα γίνει στην Τούμπα. Το μυαλό όλων στον Δικέφαλο του Βορρά είναι στραμμένο στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή (10/2-19:30). 
Το ματς, παρότι πραγματοποιήθηκε υπό συνεχή βροχόπτωση σε βαρύ αγωνιστικό χώρο, είχε πολύ καλό ρυθμό και αρκετές φάσεις, με τις δύο ομάδες να παίζουν ανοιχτά και τον ΠΑΟΚ να έχει την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα.
Ο Σφιντέρσκι άνοιξε το σκορ στο 57ο λεπτό της αναμέτρησης, πλασάροντας από κοντά στα δίχτυα έπειτα από λάθος του Κότνικ. Ο Ντουρμισάι στο 74΄ ισοφάρισε σε 1-1 από πολύ κοντά όντας αμαρκάριστος, έπειτα από ωραία ενέργεια και ασίστ του Τσιλούλη που απέφυγε τον Γιαννούλη. Το γκολ της ανατροπής σημειώθηκε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων (90΄+1΄), μετά από ολέθριο λάθος του Πασχαλάκη. Ο Σπιριντόνοβιτς εκτέλεσε φάουλ, ο Πασχαλάκης επιχείρησε να διώξει με το ένα χέρι, αλλά απέτυχε, στέλνοντας τη μπάλα στον Σταυρόπουλο, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα προ κενής εστίας.
Ο Ράζβαν Λουτσέσκου χρησιμοποίησε και τους έξι ποδοσφαιριστές που ήρθαν στην ομάδα κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Τους νεοαποκτηθέντες με μεταγραφή, Σφιντέρσκι και Ίνγκασον, τους δανεικούς Μίσιτς και Ολιβέιρα και τους Γιαννούς και Ενρίκε που επέστρεψαν από δανεισμό. Οι δύο πρώτοι έδειξαν πολύ θετικά δείγματα στο ντεμπούτο τους αφήνοντας υποσχέσεις. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι σε σχέση με το προηγούμενο ματς κόντρα στην ΑΕΚ, η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ είχε εννέα αλλαγές, καθώς σε αυτή παρέμειναν μόνο ο Πασχαλάκης και ο Σάκχοφ. 
Συνθέσεις:
Πανιώνιος: Κότνικ, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Παπαγεωργίου (Μαξίμοβιτς 67′), Κόρμπος, Κούρντι (Καμαρά 78′), Τσιλούλης, Μακρύλλος (Σπιριντόνοβιτς 67′), Μασούρας, Ντουρμισάι
ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Τόσκα, Γιαννούλης, Σάκχοφ (Μίσιτς 63′), Ολιβέιρα, Πέλκας (Ελ Καντουρί 72′), Λημνιός, Ενρίκε (Άκπομ 80′), Σφιντέρσκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου