Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

Η Singapore Airlines καλύτερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο.


«Η Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία στον Κόσμο» αναδείχθηκε η Singapore Airlines (SIA) στον φετινό παγκόσμιο θεσμό των βραβείων Skytrax για τις αεροπορικές εταιρείες, ενώ της απέδωσαν ακόμα τρεις σημαντικούς τίτλους: Της «Καλύτερης Πρώτης Θέσης στον κόσμο», της «Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας στην Ασία» και του «Καλύτερου Καθίσματος στην κατηγορία της Πρώτης Θέσης» για το 2018.
Είναι η τέταρτη χρονιά που η Singapore Airlines αναδεικνύεται «Η Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία στον Κόσμο». Η κατάταξη προέκυψε από έρευνα, στην οποία συμμετείχαν πάνω από 20 εκατομμύρια ταξιδιώτες που αξιολόγησαν περισσότερες από 335 αεροπορικές εταιρείες στο διάστημα των δέκα μηνών που μεσολάβησε, από τον Αύγουστο του 2017 έως τον Μάιο του 2018.
«Αυτή η διάκριση θα λειτουργήσει ως ακόμα ένα κίνητρο για να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο τις υπηρεσίες μας στους τρεις πυλώνες που θεμελιώνουν την μπράντα μας: Κορυφαίο προϊόν, αριστεία στον τομέα των υπηρεσιών και συνδεσιμότητα» αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο CEO της Singapore Airlines, Goh Choon Phong, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο.
Οι εταιρείες που κατέλαβαν τις 10 πρώτες θέσεις είναι:
1. Singapore Airlines
2. Qatar Airways
3. ANA All Nippon Airways
4. Emirates
5. EVA Air
6. Cathay Pacific
7. Lufthansa
8. Hainan Airlines
9. Garuda Indonesia
10. Thai Airways
πηγή: vavel.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου