Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Επίσημο...Παίκτης της Γιουβέντους o Κριστιάνο Ρονάλντο - Η Ρεάλ ανακοίνωσε τη μεταγραφή του.


Παίκτης της Γιουβέντους είναι πλέον με κάθε επισημότητα ο Πορτογάλος σούπερ στάρ, Κριστιάνο Ρονάλντο, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να ανακοινώνει τη μεταγραφή του στη "Βέκια Σινιόρα".
"Σεβόμενοι την επιθυμία που εξέφρασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοινώνει τη συμφωνία της με την Γιουβέντους για την παραχώρηση του αθλητή
Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της σε έναν παίκτη που αποδείχθηκε ο καλύτερος στον κόσμο και ο οποίος σημάδεψε μία από τις πιο λαμπρές στιγμές στην ιστορία του συλλόγου και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου" αναφέρει στην ανακοίνωσή της η "Βασίλισσα" της Ευρώπης και συνεχίζει:
"Πέρα από τους τίτλους που κατακτήθηκαν, τα τρόπαια και τους θριάμβους που έχουν επιτευχθεί στα γήπεδοα κατά τη διάρκεια αυτών των 9 ετών, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ένα παράδειγμα αφοσίωσης, εργασίας, ευθύνης, ταλέντου και βελτίωσης".
Ακόμη, η ισπανική ομάδα παρουσιάζει τα -ομολογουμένως- τρομερά κατορθώματα του CR7 με τη φανέλα της:
"Έχει γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης με 451 γκολ σε 438 παιχνίδια. Συνολικά κατέκτησε 16 τίτλους, συμπεριλαμβανομένων 4 Champions League, 3 εκ των οποίων ήταν διαδοχικά και 4 τις 5 τελευταίες σεζόν. Σε ατομική βάση, με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε 4 φορές τη Χρυσή Μπάλα και 3 φορές το Χρυσό παπούτσι".
"Για την Ρεάλ Μαδρίτης, ο Cristiano Ronaldo θα είναι πάντα ένα από τα σπουδαία σύμβολά της και μια μοναδική αναφορά για τις επόμενες γενιές. Κι η Η Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι πάντα το σπίτι σου" καταλήγει στην ανακοίνωσή της η Ρεάλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου