Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Σαουδική Αραβία - Ελλάδα 2-0


H πειραματική Εθνική ομάδα ηττήθηκε με 2-0 από τη Σαουδική Αραβία στο "Estadio La Cartuja" της Σεβίλλης.
H Εθνική έπαιξεμε παίκτη λιγότερο για παραπάνω από ένα ημίχρονο, αφού αποβλήθηκε ο Γιαννούλης με απευθείας κόκκινη κάρτα (43') για καθαρό τάκλιν του στο όριο της περιοχής.  
Ο Μίχαελ Σκίμπε χρησιμοποίησε παίκτες μόνο από το ελληνικό πρωτάθλημα συν τον Αλέξανδρο Τζιόλη, την στιγμή που η ομάδα του Χουάν Αντόνιο Πίτσι προετοιμάζεται για το Μουντιάλ, όπου μάλιστα στην πρεμιέρα θα αναμετρηθεί με την οικοδέσποινα, Ρωσία.
Ο Αλ Νταουσάρι με κεφαλιά στο 19' άνοιξε το σκορ για τη Σαουδική Αραβία, ενώ ο Κάνου το 80' με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Η "γαλανόλευκη" είχε δυο δοκάρια με τους Μπακασέτα (33') και Κουλούρη (79'). Πλέον, ετοιμάζεται να παίξει ένα ακόμη φιλικό με το επίσης μουντιαλικό Ιράν στις 2 Ιουνίου.
Ο Μίχαελ Σκίμπε παρέταξε την Εθνική ομάδα με διάταξη 4-2-3-1. Ο Μπάρκας στο τέρμα, δεξιά ο Μπακάκης, αριστερά ο Γιαννούλης και στο κέντρο της άμυνας οι Ρισβάνης και Νικολάου. Οι Τζιόλης και Ταχτσίδης στον άξονα, οι Λημνιός και Μπακασέτας στα δυο άκρα και ο Πέλκας πίσω από τον Μανιά.
Στον αντίποδα, ο Αργεντινός, Χουάν Αντόνιο Πίτσι, παρέταξε στο φιλικό τούς Αλ Μοσαϊλέμ, Αλ-Μπρέικ, Ομ. Χαουσλαουί, Χαουσλαουί, Σαχράνι, Αλ Φαράζ, Οταΐφ, Αλ Τζασίμ, Αλ Σέχρι, Αλ Νταουσάρι, Αλ Σαλαουί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου