Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Επίσημη ιστοσελίδα – διαδικτυακή εφημερίδα του "Πολιτιστικού Συλλόγου Τσοτυλίου" ...

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε πως, η επίσημη ιστοσελίδα – διαδικτυακή εφημερίδα του "Πολιτιστικού Συλλόγου Τσοτυλίου" (www.pol-tsotili.gr) είναι πλέον έτοιμη, για την άμεση ενημέρωση των κατοίκων του όμορφου χωριού μας! 
Η γενικότερη ιδέα αλλά και δημιουργία της ιστοσελίδας μας οφείλεται, στη γενικότερη προσπάθεια του πολιτιστικού μας συλλόγου να αναδείξει την πολιτιστική, πνευματική, κοινωνική και περιβαλλοντική ανάπτυξη της περιοχής μας. Όλο αυτό, φυσικά, θα προβληθεί μέσω μίας νέας τεχνολογίας, το διαδίκτυο, που συντελεί, καλώς ή κακώς, στη γενικότερη καθημερινότητά μας!
Μέσα από την κεντρική ιστοσελίδα, θα γίνει μία πρώτη-καθολική προσπάθεια καταγραφής των εθίμων και φυσικά της ιστορίας του τόπου μας. Η γενικότερη ιδέα είναι πως αρωγοί στην όλη προσπάθεια είναι φυσικά ο κόσμος, δηλαδή, εσείς!!! Οι κάτοικοι, τα ίδια τα κύτταρα του χωριού μας. Θα θέλαμε τη στήριξη και τη συμμετοχή σας, ώστε να προβάλουμε σπάνια και μοναδικά υλικά του τόπου μας (π.χ.: παλαιές φωτογραφίες, ιστορίες, ήθη κι έθιμα).
Επίσης, η ηλεκτρονική μας σελίδα θα σας ενημερώνει για τα νέα και τις δραστηριότητες του συλλόγου, τις πολιτιστικές εκδηλώσεις και φυσικά άλλων, διάφορων περιφερειακών θεμάτων!
Το όμορφο χωριό μας, το Τσοτύλι μας, αποτελούνταν από πολλούς κατοίκους και γι’ αυτό επιζητούμε και θέλουμε απ’ όλους κατανόηση, αγάπη, συνοχή και φυσικά, θέλουμε τους πάντες ενωμένους, ώστε να μπορέσουμε με την στήριξη και τον διάλογο να συνεισφέρουμε στο χωριό μας αυτό που του αξίζει!!!
Το Δ.Σ του "Πολιτιστικού Συλλόγου Τσοτυλίου" σας καλωσορίζει στο… σπίτι σας!!! Η διεύθυνση της επίσημης διαδικτυακής εφημερίδας είναι www.pol-tsotili.gr!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου