Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017)

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα χώρα από 5 έως 27 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 8 έως 28, στη Δυτική Ελλάδα από 10 έως 26 βαθμούς, στη Νότια Ελλάδα από 12 έως 26, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 28 βαθμούς, στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου από 8 έως 25 και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν γενικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ, ενώ στα νοτιοανατολικά πελάγη θα επικρατήσουν μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι και τοπικά στη Ρόδο ισχυροί 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά ασθενείς αλλά από το μεσημέρι θα στραφούν σταδιακά σε βόρειους βορειοδυτικούς σχεδόν μέτριους και τοπικά μέτριους 5 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις, ενώ νωρίς το πρωί η ορατότητα ενδέχεται να είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 27 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και ανατολικά οι μέγιστες θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερες.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα νωρίς το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και πρόσκαιρα τις μεσημεριανές ώρες νότιοι σχεδόν μέτριοι. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου