Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Βλέπεις ΠΑΟΚ σε όλο τον πλανήτη!

]

Βλέπεις ΠΑΟΚ σε όλο τον πλανήτη!

Αυτοί που έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν στο γήπεδο ή να παρακολουθήσουν το παιχνίδι τηλεοπτικά εντός Ελλάδας είναι οι τυχεροί. Ωστόσο, τι γίνεται με τους ΠΑΟΚτσήδες του εξωτερικού;

Για αυτούς έχει φροντίσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία θα μεταδώσει την αναμέτρηση μέσω της νέας πλατφόρμας του PAOKTV, δίνοντας τη δυνατότητα στους ΠΑΟΚτσήδες σε όλο τον πλανήτη (εκτός της Ουκρανίας) να δουν, πληρώνοντας ένα συμβολικό αντίτιμο, τον αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η επίσημη ενημέρωση του «Δικεφάλου».

«Σε μια εποχή που οι αποστάσεις έχουν εκμηδενιστεί, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κάνει ένα βήμα μπροστά και προσφέρει πρόσβαση στην… Τούμπα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης!

Η νέα πλατφόρμα του PAOK TV, ένα κάνει πρεμιέρα είναι γεγονός και οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στο εξωτερικό (εκτός Ουκρανίας), θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον αγώνα ΠΑΟΚ – Ολιμπίκ Ντόνετσκ (Πέμπτη 3/8, 21:00 ώρα Ελλάδας) σε ποιότητα Full HD μέσω της ειδικής πλατφόρμας tv.paokfc.gr.

Εύκολα και αποτελεσματικά, με μόλις € 1.99, απολαύστε τον αγώνα στην Smart TV σας, σε υπολογιστή, στο κινητό ή σε tablet και πάρτε μια γεύση από το μέλλον!

Η μετάδοση του αγώνα από το PAOK TV θα είναι ενεργή ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τους κατοίκους του εξωτερικού καθώς η αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Ολιμπίκ Ντόνετσκ στην Ελλάδα θα μεταδοθεί αποκλειστικά από τo COSMOTE TV.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το tv.paokfc.grή καλέστε στις γραμμές εξυπηρέτησης πελατών: +30 2310958322 και +30 2310958325

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου