Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

ΛΟΝΔΙΝΟ 2017: ΣΑΡΩΣΕ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ!!!

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!
Η Κατερίνα Στεφανίδη είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια!
Η χρυσή ολυμπιονίκης του Ρίο επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου, που διεξάγεται στο Λονδίνο.
Με άλμα στα 4,82 μ. η Κατερίνα δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης στις αντιπάλους της, και μάλιστα, έχοντας ήδη κερδίσει, έβαλε τον πήχυ στα 4,91 μ. Το πέρασε και αυτό η απίστευτη Στεφανίδη!
Η Κατερίνα ξεκίνησε τελευταία από όλες τις υπόλοιπες κοπέλες του επί κοντώ, από τα 4,65 μ. Πέρασε με την πρώτη τόσο αυτό το ύψος, όσο και το 4,75 μ. αλλά και το 4,82 μ.
Αντίθετα, η Μόρις από τις ΗΠΑ έχασε την 1η προσπάθεια στα 4,82 μ. και έτσι αναγκάστηκε, για να έχει ελπίδες για το χρυσό, να αφήσει το ύψος και να πάνε μαζί με τη Στεφανίδη στα 4,89 μ.
Εκεί η Μόρις έκανε δύο αποτυχημένες προσπάθειες και αυτομάτως η Κατερίνα έβαλε στο στήθος της το χρυσό μετάλλιο! Μάλιστα, ανέβασε τον πήχυ στα 4,91 μ., καταφέρνοντας να περάσει και αυτό το ύψος (Πανελλήνιο ρεκόρ) και αποδεικνύνοντας ότι είναι, απλά, η καλύτερη!
Υπενθυμίζεται ότι το χρυσό σε ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ήταν το μοναδικό που έλειπε από το παλμαρέ της Ελληνίδας αθλήτριας, η οποία το 2016 αναδείχθηκε χρυσή Ολυμπιονίκης στο Ρίο, ενώ έχει κατακτήσει πρωτιές και σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ανοιχτού (2016, Άμστερνταμ) και κλειστού στίβου (2017). Μέχρι σήμερα, σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα είχε κατακτήσει μόνο την τρίτη θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου