Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Η κυβέρνηση ετοιμάζεται να πουλήσει το λιμάνι της Καστοριάς στην Cosco ...

Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον κινέζικο κολοσσό που ενδιαφέρθηκε για τις μακέτες
Ένα μεγάλο βήμα για την ανάπτυξη της Δυτικής Μακεδονίας ετοιμάζεται να κάνει η κυβέρνηση καθώς ο Αλέξης Τσίπρας ανέλαβε προσωπικά να πείσει τους υπεύθυνους της κινέζικης εταιρίας να επενδύσουν στο λιμάνι ξηράς που πρόκειται να δημιουργηθεί στη λίμνη της Καστοριάς
Σύμφωνα με το σχέδιο που παρουσίασε ο πρωθυπουργός στον Κινέζο ομόλογό του, στο διαμετακομιστικό κέντρο του Λιμανιού ξηράς, τα τεράστια εμπορικά πλοία που μεταφέρουν κοντέινερ θα παραλαμβάνουν τα εμπορεύματα από την δεξιά μεριά του λιμανιού, θα τα κάνουν μια βόλτα μέχρι τη σπηλιά του δράκου και στη συνέχεια θα τα ξεφορτώνουν στην αριστερή πλευρά του λιμανιού.
Η δημιουργία του λιμανιού ξηράς θα βελτιώσει εξάλλου και τους δείκτες της ανεργίας στην περιοχή, καθώς οι διάφορες υπηρεσίες που θα δημιουργηθούν για να εξυπηρετήσουν την βόλτα των container θα στελεχωθούν αποκλειστικά από μέλη των τοπικών οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ που ήδη έχουν διοριστεί.
Αφού ο έλληνας πρωθυπουργός ξενάγησε τον κινέζο ομόλογό του στις εγκαταστάσεις της μακέτας, οι δύο άντρες έδωσαν τα χέρια και τσούγκρισαν τα ποτήρια τους υπό τους ήχους του «Κάτω στην Καστοριά, στα Καμίνια».
MOUFANET
ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)
fouit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου