Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

Οι ληστές στο μοίρασμα σκοτώνονται!

Η χώρα μας, μέσα στις επόμενες ημέρες θα κάνει μονομερή ανακήρυξη ΑΟΖ. Για την υπεράσπιση της ΑΟΖ έχει ήδη ζητηθεί η βοήθεια του ΝΑΤΟ και έχει δοθεί η υπόσχεση απο την αμερικανική πλευρά ότι θα υπάρξει πλέγμα υπεράσπισης της Ελλάδας, τόσο στρατιωτικά, όσο και διπλωματικά.
Θα έχετε ακούσει οτι οι ληστές στο μοίρασμα σκοτώνονται….Ετσι και εδώ στην υποδουλωμένη Ελλάδα με τα πουλημένα τομάρια πολιτικών όλων των χρωμάτων που για να περνάνε καλα και να ρέει το χρήμα σ αυτούς ξεπούλησαν την Χώρα και καταδίκασαν τον λαό να ειναι σκλάβος αλλοίωσαν  τον πληθυσμό με λαθρομετανάστες και παρεχώρησαν τον ορυκτό μας πλούτο ήρθε η ώρα να κομματιάσουν τα κομμάτια που άρπαξαν.
Για να γίνει το μοίρασμα πρέπει να ανακηρύξουν την ΑΟΖ….Μόλις το κάνουν μετά από λίγες μέρες βγαίνουν τα όπλα απο τους ληστες…Οσοι δεν πάρουν το κομμάτι που πίστευαν ότι θα πάρουν θα κτυπήσουν πολεμικά..Μια απο αυτές τις Χώρες η Τουρκία θα κάνει απόβαση σε Ελληνικά νησιά και τότε αρχίζει το ανακάτεμα όλων των ληστών…Η κάθε απελευθέρωση δυστυχώς ΔΕΝ  γίνεται αναίμακτα…..Οι προφητείες είναι σαφείς ……
Χ.Π
http://amazonios.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου