Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ: ΣΤΟΧΟΣ Η ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΝΔ!


Ιδρύει κόμμα τον Σεπτέμβριο ο Βενιζέλος – Συμπαράταξη με Άννα Διαμαντοπούλου και Σταύρο Θεοδωράκη
Στην ίδρυση κόμματος, την δημιουργία του οποίου θα ανακοινώσει μέσα στο φθινόπωρο, προσανατολίζεται ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος και ήδη γύρω του συσπειρώνει αθόρυβα, πλην ουσιαστικώς, ευρύτερες δυνάμεις πέραν του χώρου της σοσιαλδημοκρατίας.
Όπως πληροφορείται η «Εστία», με τη νέα πολιτική κίνηση του κ.Βενιζέλου, σχεδιάζουν να συμπαραταχθούν η «Ώρα Αποφάσεων» των Άννα Διαμαντοπούλου και Γιώργου Φλωρίδη, καθώς και το «Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη.
Στόχος της πολιτικής κίνησης αυτής θα είναι να επιτύχει την είσοδό της στη Βουλή με ποσοστό άνω του 3%, καθώς και να αποτελέσει αξιόπιστο κυβερνητικό εταίρο για τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, στην περίπτωση που δεν καταφέρει να επιτύχει ποσοστό 37%, το οποίο αποτελεί το μίνιμουμ για την αυτοδυναμία.
Οι διεργασίες είναι φαίνεται τόσο προχωρημένες, ώστε αυτοί που γνωρίζουν επισημαίνουν ότι δεν ήταν τυχαία η κοινή εμφάνιση Μητσοτάκη-Θεοδωράκη-Βενιζέλου-Διαμαντοπούλου στην εκδήλωση της οργανώσεως «ΠΡΩ.ΠΑΙΔΕΙΑ», η οποία διεξήχθη στην αίθουσα εκδηλώσεων της Τραπέζης της Ελλάδος.

Εστία (31/7)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου