Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων - Τσοτύλι Κοζάνης...Άρης - Πρωτέας 52-60 (φωτογραφίες)


Δεν μπόρεσε ο Αρης να πάρει τη νίκη στο μεγάλο ντέρμπι με τον Πρωτέα Βούλας
καθώς δεν ήταν αυτός που έπρεπε στην επανάληψη και ηττήθηκε με 52-60.
Οι «κίτρινες» ξεκίνησαν εντυπωσιακά και προηγήθηκαν με 8-4 στο πέμπτο λεπτό. Οι παίκτριες της Βούλας ισοφάρισαν σε 8-8, όμως ο Αρης ξαναπήρε άμεσα το προβάδισμα (17-8) με δύο τρίποντα και γκολ φάουλ της Ελενας Τσινέκε.
Ο Πρωτέας προηγήθηκε (17-22) με σερί 14-0 στις αρχές της δεύτερης περιόδου, καθώς ο Αρης δεν μπορούσε να πετύχει καλάθι στα πρώτα πέντε λεπτά της. Η ομάδα της ΕΣΚΑΝΑ διατήρησε σημαντικό προβάδισμα μέχρι το 2:35 πριν το τέλος του δεκαλέπτου, όταν η Ελενα Τσινέκε με τρίποντο και φάουλ μείωσε στον πόντο (25-26).
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ισοφάρισε σε 31-31 λίγο μετά την έναρξη της τρίτης περιόδου, όμως ο Πρωτέας με ένα 6-0 ξαναπέρασε μπροστά. Η Μαρία Αναστασοπούλου με γκολ φάουλ, 8:41 πριν το τέλος έφερε τη διαφορά σε διψήφιο νούμερο (37-47). Η ψαλίδα άνοιξε κι άλλο για την ομάδα της Βούλας (39-54) που κέρδισε τελικά με διαφορά οκτώ πόντων καθώς ο Αρης κατάφερε να μειώσει κάπως το σκορ.
Μαγική εμφάνιση για τις «κίτρινες» από την Ελενα Τσινέκε που σημείωσε πάνω από τους μισούς πόντους της ομάδας της, ενώ από τις νικήτριες εξαιρετική ήταν η Μαρία Αναστασοπούλου και πολύ καλές οι Μαγγίνα και Μυλωνάκη.
Δεκάλεπτα: 17-8, 28-29, 36-42, 52-60
Διαιτητές: Κατωτικίδης-Δημάδης
Αρης (Κουλακιώτης-Ξενίδης): Τσινέκε Ε. 29(4), Τσινέκε Κ. 9(1), Αβρονιδάκη, Σικαλίδου 3(1), Γκρίτζαλη, Γιαννουσίου 4, Βαντσιούρη 2, Ουζούνη 1, Μπουντούκα 4, Κυριακοπούλου. 
Πρωτέας Βούλας (Τσεμπέρης-Κονιδάρης): Δημητρακοπούλου, Μπουντούρη 2, Κορρέ 1, Τσιχλάκη 5(1), Αναστασοπούλου Χ. 2, Μυλωνάκη 13(1), Χατζηβασιλείου 2, Αναστασοπούλου Μ.  22, Μαγγίνα 13.

Βησσαρίων Κονιδάρης: «Δεν υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο»
Ο προπονητής του Πρωτέα, Βησσαρίων Κονιδάρης, μετά τη νίκη της ομάδας του ανέφερε τα εξής: «Ο Άρης ξεκίνησε καλύτερα από εμάς και έβγαλε περισσότερο πάθος μέσα στο γήπεδο. Εμείς στη συνέχεια καταφέραμε και ελέγξαμε το παιχνίδι. Μας βγήκαν κάποια σουτ και δουλέψαμε καλύτερα κοντά στο καλάθι. Έτσι περάσαμε μπροστά στο σκορ, δημιουργήσαμε διαφορά και καταφέραμε να κρατήσουμε το προβάδισμα έως το τέλος. Το επόμενο παιχνίδι με τον Ηρόδοτο θα είναι εξίσου δύσκολο. Αρχικά θέλουμε να δούμε ότι είναι όλα καλά με την Χατζηβασιλείου που τραυματίστηκε. Ο Ηρόδοτος είδαμε ότι δυσκόλεψε και τον Άρη και τον Παναθηναϊκό και αυτό κάτι σημαίνει. Αρχή μας είναι ότι δεν υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο. Για να φτάσουν οι ομάδες σε αυτή τη φάση σημαίνει ότι όλες έχουν δυνατότητες και όλες θα πρέπει να τις προσέξουμε».





http://top-sport.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου