Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Στις 10 Αυγούστου θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός δημοπράτησης για την κατασκευή του νέου Κέντρου Υγείας Σιάτιστας – Δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ η προκήρυξη


Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, που παρουσιάζει το θέμα, στις 10 Αυγούστου θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός δημοπράτησης, προϋπολογισμού 3.024.390 ευρώ, για την κατασκευή του νέου Κέντρου Υγείας Σιάτιστας, σε οικόπεδο έκτασης 2.360 μ. στο Ο.Τ. 233 της επέκτασης του εγκεκριμένου σχεδίου Σιάτιστας.
Το νέο Κ.Υ. είναι τύπου Β και μελετήθηκε σύμφωνα με τις αντίστοιχες προδιαγραφές του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Συνολικά το κτίριο θα  αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα δηλαδή Υπόγειο-Ισόγειο και 1ος Όροφος. Οι επιφάνειες του κτιρίου θα είναι 1.186,28 τ.μ. Κύριοι Χώροι, 835,31τ.μ. Υπόγειοι Χώροι εγκαταστάσεων και αποθηκευτικοί χώροι και 88,17 τ.μ. ημιυπαίθριοι χώροι. Στο φυσικό αντικείμενο της πράξης περιλαμβάνονται οι εργασίες διαμόρφωσης του περιβάλλοντα χώρου και οι συνδέσεις με τα δίκτυα κοινής ωφέλειας (ΔΕΔΔΗΕ, ΟΤΕ, Δίκτυο ύδρευσης-αποχέτευσης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου