Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Κατώτερος των περιστάσεων ο ΠΑΟΚ – Ισόπαλος με 1-1 κόντρα στην Ολιμπίκ Ντόνετσκ


H γκολάρα του Ενρίκε, γλίτωσε τον κακό ΠΑΟΚ από το κάζο στο Κίεβο! Το 1-1 κόντρα στην αδύναμη Ολιμπίκ Ντόνετσκ δίνει την πρόκριση στην Τούμπα, αλλά στέρησε την ευκαιρία για μια νίκη που θα έδινε βαθμούς στον ίδιο και την Ελλάδα. ΚΙΕΒΟ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ.
Ο «πολυεθνικός» ΠΑΟΚ, με ένδεκα ξένους από δέκα διαφορετικές εθνικότητες στην ενδεκάδα του, έμοιαζε «σκιά του εαυτού του». Είναι προφανές ότι ο «Δικέφαλος» δεν είναι καλά. Το αποτέλεσμα και μόνο αυτό είναι το θετικό της όλης υπόθεσης.
Μπορεί και να του δώσει την πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, ωστόσο δεν μπορεί αν κρύψει τις αδυναμίες και τις παθογένειες του.
Στο πρώτο επίσημο ματς της νέας σεζόν στο Κίεβο εμφανίστηκε μια ομάδα δίχως δημιουργία, δίχως φαντασία, η οποία όχι μόνο δεν ενθουσίασε με την εμφάνιση του στο άδειο «Βαλερί Λομπανόφσκι», αλλά προβλημάτισε σε μεγάλο βαθμό και έδειξε ότι ο Στανόγεβιτς έχει πολύ δουλειά μπροστά του.
Πάλι καλά που το ιστορικό γήπεδο της Ντινάμο Κιέβου ήταν σχεδόν άδειο, κάποιες σκόρπιες φωνές των λιγοστών φίλων της Ολιμπίκ ακουγόταν αραιά και που, με την ατμόσφαιρα να μοιάζει περισσότερο με φιλικό καλοκαιρινής προετοιμασίας. Κι όμως ούτε σ’ αυτό το σκηνικό εμφανίστηκαν οι ασπρόμαυροι.
Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, δίχως δημιουργικά χαφ, τον Πέλκα, τον Πέδρο Ενρίκε και τον Μπίσεσβαρ στον πάγκο, όχι απλά δεν τρόμαξε τους «νεόκοπους» στην Ευρώπη Ουκρανούς, αλλά έστελνε δυσοίωνα μηνύματα. Τα οποία μεγεθύνθηκαν όταν η Ολιμπίκ έκανε το 1-0 και έπρεπε να έρθει από τον πάγκο ο απρόβλεπτος Πέδρο Ενρίκε για να σώσει στην κυριολεξία τον ΠΑΟΚ.
http://www.thestival.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου