Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

Βέλγιο – Ελλάδα...Ετοιμοι για όλα οι παίκτες του Σκίμπε, με απουσίες οι γηπεδούχοι.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Στις Βρυξέλλες βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης, η αποστολή της Εθνικής ομάδας για το παιχνίδι του Σαββάτου με το Βέλγιο, στο King Baudouin Stadium στις 21:45.
Η εθνική Ελλάδας θα έχει στο πλευρό της τουλάχιστον 2.500 Ελληνες φιλάθλους, που ήδη έχουν προμηθευτεί όλα τα εισιτήρια που αντιστοιχούσαν στην ελληνική πλευρά. 
Μετά τις πρώτες 4 αγωνιστικές του όγδοου ομίλου, η Ελλάδα βρίσκεται στην 2η θέση με 10 βαθμούς. Στην κορυφή βρίσκεται το Βέλγιο με 12 βαθμούς, ενώ πίσω από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι η Βοσνία Ερζεγοβίνη με 7 βαθμούς. Κύπρος, Εσθονία και Γιβραλτάρ ακολουθούν στην 4η, 5η και 6η θέση αντίστοιχα.
Μπορεί τις προηγούμενες ημέρες, ο Μίχαελ Σκίμπε να μην άνοιξε τα χαρτιά του αναφορικά με το αρχικό σχήμα ωστόσο φαίνεται να έχει καταλήξει στην επιλογή των προσώπων.
Στο 4-2-3-1 του Μίχαελ Σκίμπε, την εστία θα υπερασπιστεί ο Στέφανος Καπίνο. Δεξιά στην άμυνα θα αγωνιστεί ο Βασίλης Τοροσίδης, αριστερά ο Γιώργος Τζαβέλλας και τα δύο στόπερ θα είναι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος με τον Κώστα Μανωλά.
Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι ο Γιάννης Μανιάτης και ο Ανδρέας Σάμαρης. Η τριάδα της μεσοεπιθετικής γραμμής θα αποτελείται από τους Κώστα Σταφυλίδη, Πέτρο Μάνταλο και Κώστα Φορτούνη. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται o Κώστας Μήτρογλου.
Ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος περιμένει ανταγωνιστικούς τους παίκτες του, τονίζοντας παράλληλα πως η «γαλανόλευκη» δεν πρέπει να έχει το μυαλό της μόνο στην άμυνα αλλά και στο πώς θα σκοράρει.
«Η εθνική Βελγίου δεν είναι μόνον οι Εντέν Αζάρ και Κέβιν Ντε Μπράινε. Έχει είκοσι παίκτες top κλάσης. Όπως η Βοσνία. Πρέπει να δείξουμε την αξία μας. Δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα με τους παίκτες που είναι παρόντες εδώ. Είναι γνωστοί οι τραυματίες και οι τιμωρημένοι. Αλλά, έχω 24 ανταγωνιστικούς παίκτες. Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε το ενδιαφέρον του ομίλου όσο το δυνατόν μεγαλύτερο.
Έχουμε την εμπειρία να παίξουμε και με τρία στόπερ. Είναι καλή ομάδα επιθετικά το Βέλγιο, αλλά εμείς είμαστε αρκετά καλοί αμυντικά. Όπως και να παίξουμε δεν θα έχουμε μόνο το μυαλό μας στην άμυνα, αλλά και στο πως θα σκοράρουμε.
Αύριο θα παίξουμε έτσι ώστε να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί κόντρα σε έναν πάρα πολύ δύσκολο αντίπαλο. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε από αυτό το παιχνίδι. Στόχος μας είναι να ανέβουμε στη βαθμολογία και αυτό επιδιώκουμε και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν θέλω η ομάδα μου να σέβεται τόσο πολύ τον αντίπαλο. Αύριο θα προσπαθήσουμε να δείξουμε ότι και εμείς εκτός από το να παίζουμε άμυνα μπορούμε να επιτεθούμε», υποστήριξε ο Μίχαελ Σκίμπε.
Νοκ άουτ οι Αζάρ και Μενιέ, αμφίβολος ο Ντε Μπρόινε
Προβλήματα αντιμετωπίζει η ομάδα του Βελγίου,ενόψει του αγώνα με την Ελλάδα.
Πιο συγκεκριμένα, ο δεξιός μπακ της Παρί, Τόμας Μενιέ, τέθηκε οριστικά νοκ άουτ, ενώ αμφίβολη παραμένει και η παρουσία του Κέβιν Ντε Μπρόινε. Όπως δήλωσε ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι έχει μυϊκές ενοχλήσεις και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Να σημειωθεί ότι ούτε ο Εντέν Αζάρ θα αγωνιστεί στο παιχνίδι λόγω τραυματισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου