Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Europa League...Ετοιμος για πρόκριση μέσα στην Τουρκία ο Ολυμπιακός.

Φωτογραφία: Eurokinissi
Την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του Europa League αναζητεί απόψε (23/2-18:00- Cosmote Sport 2) ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει στην Τουρκία την Οσμανλίσπορ.
Οι ερυθρόλευκοι έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς με τους Τούρκους, μετά το 0-0 στο Φάληρο και θα αναζητήσουν το γρήγορο γκολ, το οποίο θα τους φέρει πιο κοντά στην πολυπόθητη πρόκριση.
Οι παίκτες του Πάολο Μπέντο έχουν να αντιμετωπίσουν αφενός τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο και αφετέρου την εχθρική ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι Τούρκοι οπαδοί.
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Μπέντο αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με σύστημα 4-2-3-1.
Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Λεάλι, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα και Σισοκό. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Ρέτσος με τον Μαρτίνς, με τους Ελιουνούσι και Σεμπά στα άκρα. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Φορτούνης και ο Ανσαριφάρντ θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καρντόσο, Ντε Λα Μπέγια, Μανθάτης, Νικολάου, Ρομαό και Σκαφίδας. Εκτός είναι ο τιμωρημένος Βιάνα και ο τραυματάις Παρέδες.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, όπως συνηθίζει, παρουσίασε τη φανέλα με την οποία θα αγωνιστεί κόντρα στην Οσμανλισπόρ.
Να σημειωθεί ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας θα ψάξουν την πρόκριση  σε μια έδρα που ουδείς έχει φύγει με τη νίκη φέτος στον  θεσμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου