Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ (ΠΕΜΠΤΗ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016)


Την Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016 αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες κυρίως στην κεντρική και νότια χώρα. Οι τοπικές βροχές που θα σημειώνονται κατά περιόδους θα περιοριστούν μετά το μεσημέρι στην Πελοπόννησο, το νότιο Ιόνιο και την Κρήτη, και προς το βράδυ θα σταματήσουν. Στα ορεινά της βόρειας Ελλάδας θα σημειωθεί παγετός έως και τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι άνεμοι στα πελάγη θα παρουσιάσουν μικρή σταδιακή εξασθένηση και προς το βράδυ δεν θα ξεπερνούν τα 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από -6 έως 8 βαθμούς, στην κεντρική από 2 έως 13, στη νότια από 4 έως 14, στα νησιά του Ιονίου από 8 έως 14, στο βόρειο Αιγαίο από 4 έως 10, και στο νότιο Αιγαίο από 6 έως 17.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ, σταδιακά όμως θα εξασθενήσουν και προς το βράδυ δεν θα ξεπερνούν τα 5 μποφόρ στο βόρειο Αιγαίο και τα 7 μποφόρ στο υπόλοιπο Αιγαίο. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ, σταδιακά όμως θα εξασθενήσουν σημαντικά και προς το βράδυ δεν θα ξεπερνούν τα 5 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Βροχοπτώσεις θα σημειώνονται κατά περιόδους έως και το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, όμως σταδιακά θα εξασθενήσουν και προς το βράδυ δεν θα ξεπερνούν τα 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 7 έως 10 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις. Παγετός θα σημειωθεί στα ορεινά του νομού έως και τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 3 έως 7 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου