Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Νέα ήττα για τον ουραγό Ηρακλή...1-2 από τον Ατρόμητο στο Καυτανζόγλειο,


Ο Ηρακλής υπέστη την τρίτη διαδοχική του ήττα στο πρωτάθλημα της Super League, χάνοντας με 1-2 από τον Ατρόμητο στο Καυτανζόγλειο, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής.
Αυτή ήταν η τρίτη ήττα του "Γηραιού" στην έδρα του, σε ισάριθμα ματς και μάλιστα με το ίδιο σκορ, καθώς "διπλό" με σκορ 1-2 πήραν στο Καυτανζόγλειο και οι Ολυμπιακός και Πανιώνιος, όπως σήμερα ο Ατρόμητος. Συνολικά ήταν η τέταρτη ήττα για τους "κυανόλευκους" στο πρωτάθλημα, με συνέπεια να παραμείνουν στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα χωρίς νίκη, με μόλις δύο βαθμούς από τις εκτός έδρας ισοπαλίες με Λάρισα και ΑΕΚ.
Ο Στόιτσεφ ήταν ο καθοριστικός παίκτης του αγώνα, καθώς συνέβαλε τα μέγιστα στην σπουδαία νίκη του Ατρόμητου που έδωσε άλλο ένα δυνατό "χτύπημα" στον Ηρακλή των χιλίων προβλημάτων. Ο ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων πέρασε στο παιχνίδι ως αλλαγή στο 71΄ και άλλαξε όλη τη ροή, κερδίζοντας το πέναλτι για το πρώτο γκολ και δίνοντας την ασίστ για το δεύτερο μετά από εξαιρετική ενέργεια.
Ο Ούμπιδες ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 79΄ νικώντας τον Χουάντερσον, ενώ ο Ηρακλής ισοφάρισε προσωρινά με κοντινή κεφαλιά του Λουκίνα στο 84΄ (πρώτο του γκολ στη Super League). Ωστόσο το αποτέλεσμα δεν είχε κριθεί, καθώς στο 87΄ μετά από ωλέθριο λάθος του Κυριακίδη στο χώρο του κέντρου, ο Στόιτσεφ έφυγε από αριστερά στην αντεπίθεση, έσπασε δεξιά στον Τόνσο, αυτός ντρίμπλαρε Χουάντερσον και Ρούσσο και με κοντινό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα προ κενής εστίας, διαμορφώνοντας το τελικό 1-2 για τον Ατρόμητο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησηςυπήρξε ένταση, με τους οπαδούς του Ηρακλή να ξεσπούν κατά της διοίκησης (κινήθηκαν από το πέταλο της θύρας 10 προς τα επίσημα), ενώ σε όλη τη διάρκεια του ματς φώναζαν υβριστικά συνθήματα κατά της ΠΑΕ, του Νίκου Καγιούλη, του Σπύρου Παπαθανασάκη, αλλά και του υπηρεσιακού προπονητή, Γιάννη Αμανατίδη.
Συνθέσεις:
ΗΡΑΚΛΗΣ (Γιάννης Αμανατίδης): Χουάντερσον, Κυριακίδης, Ζιαμπάρης, Μπαρτολίνι, Κούρος, Ρούσσος, Ιντζόγλου, Μοντέιρο, Λεοζίνιο, Λάμπρου (46' Πασάς), Λουκίνας.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Κορακάκης): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπίτολο, Κεϊτά, Ουμπίδες, Λημνιός (82' Λημνιός), Βασιλείου (71' Στόιτσεφ), Τόνσο, Δ. Παπαδόπουλος (74' Λε Ταλέκ)
http://www.thestival.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου