Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Mitsubishi...Το ανανεωμένο Space Star από 13.000 ευρώ.


Aυτή τη φορά οι Ιάπωνες έβαλαν τα δυνατά τους και βελτίωσαν σημαντικά σε πολλούς τομείς το έξυπνο μικρό, το Space Star. Το γνωρίσαμε εν πλω από τον Πειραιά προς την Αίγινα, σε μια πολύ πρωτότυπη παρουσίαση, και ξεκαθαρίσαμε εξ αρχής πως είναι ένα σωστό προϊόν, ταιριαστό στην ελληνική πραγματικότητα.
Κινείται στον μέσο όρο του ανταγωνισμού τιμολογιακά, είναι προηγμένο τεχνολογικά, πρακτικό, ασφαλές και πολύ οικονομικό στη χρήση. Πάνω απ’ όλα θα το χαρακτηρίζαμε ομορφότερο από κάθε άλλη φορά.
Η Mitsubishi Motors ωφελείται από μία σημαντική αναβάθμιση που σκοπό έχει να βελτιώσει την εμφάνιση και τη δυναμική συμπεριφορά του και επομένως να εδραιώσει τη θέση του ως Νο4 στις παγκόσμιες πωλήσεις της MMC, μετά τα L200, ASX και Outlander.
Το νέο Space Star είναι άμεσα διαθέσιμο και στην Ελλάδα μέσα από το Δίκτυο Των Επίσημων Εμπόρων της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ - Επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας της Mitsubishi Motors στην Ελλάδα σε δύο εκδόσεις: Space Star Intense 12.990 ευρώ και Space Star Intense CVT 14.350 ευρώ. Τα highlight του περιλαμβάνουν: Νέα εμπρός και πίσω σχεδίαση, χρώματα και ταπετσαρίες, εξοπλισμός και σαλόνι ανώτερων προδιαγραφών, βελτιωμένη δυναμική συμπεριφορά, Hill Start Assist, Multifunction GPS Navigation (Smartphone-link).
Το «παγκόσμιο μικρό», που ξεκίνησε από τη MMC το 2009, είναι ένα μοναδικό προϊόν με την έννοια ότι εξελίχθηκε για να πληροί τις απαιτήσεις ενός συγκεκριμένου γκρουπ παγκόσμιων πελατών, όπου κι αν βρίσκονται, σε ώριμες ή αναδυόμενες αγορές, αναζητούν τον ίδιο συνδυασμό ευρυχωρίας, απόδοσης καυσίμου/εκπομπών ρύπων και λειτουργικού κόστους, ενώ παράλληλα απορρίπτουν τους μηχανολογικούς περιορισμούς των λεγόμενων προϊόντων «χαμηλού κόστους».
Σημαντική εταιρική προσπάθεια για τη MMC, το τεράστιο project «Global Small» εφαρμόζει πρωτοποριακές τεχνολογίες (προηγμένη αεροδυναμική, ευφυή μείωση βάρους, ορθολογική χωροταξία, πολύ αποδοτικούς κινητήρες) για να αντιμετωπίσει αυτά τα παγκόσμια θέματα.
Στα μηχανικά μέρη έχουμε νέους, υψηλής απόδοσης 3-κύλινδρους βενζινοκινητήρες ελαφρού βάρους 1 λίτρου με 71 ίππους και 1,2 λίτρου με 80 ίππους, με σύστημα μεταβλητού χρονισμού βαλβίδων της Mitsubishi Motors MIVEC (Mitsubishi Innovative Valve timing Electronic Control system), σύστημα Auto Stop & Go, τεχνολογία ευφυούς αισθητήρα μπαταρίας Intelligent Battery Sensor με λειτουργία αναγεννητικής πέδησης Regenerative Braking System κ.λπ., που συνδυάζονται με επίσης αποδοτικά κιβώτια - νέο μηχανικό 5τάχυτο ή αυτοματοποιημένο συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων INVECS-III CVT.
Του Γιάννη Κανουπάκη
jkan@naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου