Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Στην Άρσεναλ ο Λούκας...παίρνει 6 εκατ. ευρώ ο ΠΑΟΚ!


Ο Λούκας Πέρεθ θα κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του πηγαίνοντας στην Άρσεναλ, με τη μεταγραφή να αποφέρει μεγάλο χρηματικό κέρδος στον ΠΑΟΚ.
Με βάση τις τελευταίες πληροφορίες που μεταδίδονται από ΜΜΕ της Γαλικίας και όχι μόνο, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός θα μετακομίσει οριστικά στο Λονδίνο για λογαριασμό της Άρσεναλ. Η ομάδα του Βενγκέρ αποφάσισε να πληρώσει τη ρήτρα των 20 εκατομμυρίων ευρώ στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια για να αποκτήσει τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, με τον Δικέφαλο να βάζει στα ταμεία του 6 εκατομμύρια ευρώ, καθώς διατηρεί το 30% των δικαιωμάτων του σε περίπτωση μεταπώλησης από την ισπανική ομάδα.
Η Λίβερπουλ, η Λέστερ και η Έβερτον ήταν οι άλλες αγγλικές ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για την απόκτησή του και ειδικά η Έβερτον είχε κάνει αρκετές προτάσεις φτάνοντας μέχρι και το ύψος της ρήτρας των 20 εκ. ευρώ. Ωστόσο, ο Λούκας όπως φαίνεται καταλήγει στους "κανονιέρηδες". Όπως σημειώνουν τα ισπανικά ΜΜΕ ο Λούκας θα υπογράψει για 3 ή 4 χρόνια στην Άρσεναλ και η οριστική συμφωνία αναμένεται να επισημοποιηθεί ακόμη και σήμερα.
http://www.thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου