Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ (ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016)

kairos
Τη Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016 αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά τόπους πυκνότερες τις θερμές ώρες της ημέρας με λίγες τοπικές βροχές ή όμβρους στα ορεινά κυρίως τμήματα της Θράκης και πιθανόν πρόσκαιρα σε ορεινά τμήματα της Κεντρικής Στερεάς, της Κεντρικής Πελοποννήσου και της Κρήτης.
Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 10 έως 28 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 15 έως 32, στην Κεντρική και Ανατολική Ελλάδα από 15 έως 34 βαθμούς, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 17 έως 32 και στα νησιά του Αιγαίου από 21 έως 29 βαθμούς, ενώ στις ανατολικότερες νησιωτικές περιοχές οι μέγιστες θα φτάσουν στους 30 με 31 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις, στα βόρεια πελάγη σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ και τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ, και στα υπόλοιπα πελάγη μέτριοι έως ισχυροί 5 με 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ, και τις μεσημεριανές ώρες πρόσκαιρα μέτριοι 5 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ με περαιτέρω εξασθένηση μετά το μεσημέρι. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και ανατολικά οι μέγιστες δε θα ξεπεράσουν τους 30 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις κυρίως κατά τις θερμές ώρες της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 20 έως 31 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου