Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το σεμινάριο του Ποντιακού Ελληνισμού...Πως να πάρετε μέρος

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το σεμινάριο του Ποντιακού Ελληνισμού - Πως να πάρετε μέρος
Αρχίζουν τη Δευτέρα 08 Φεβρουαρίου 2016 οι εγγραφές για τα μαθήματα του εαρινού εξαμήνου του Ανοιχτού Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, οι οποίες θα διαρκέσουν έως τη συμπλήρωση των τμημάτων (150 συμμετέχοντες και 100 αναπληρωματικοί).


Ένας από τους δύο κύκλους μαθημάτων που θα παρουσιαστούν στο εξάμηνο αυτό είναι ο «Ελληνισμός του Εύξεινου Πόντου από την αρχαία εποχή έως σήμερα», και τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα 19:00-21:00 στο Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης, Πλατεία Ιπποδρομίου.

Σε συνεργασία με την ακαδημαϊκή κοινότητα πανεπιστημιακοί δάσκαλοι του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) και ειδικοί ερευνητές μοιράζονται με το κοινό σκέψεις και απόψεις σε επιμέρους αντικείμενα.

Ο Πόντος των Ελλήνων, οι Κρυπτοχριστιανοί, η Παιδεία στον Πόντο, η Ζωή στον Πόντο, η Οικονομία και η Δημοκρατία στον Πόντο αλλά και η Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου είναι μερικά από τα θέματα που θα αναπτυχθούν.

Το πρόγραμμα των διαλέξεων του εαρινού εξαμήνου για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016 θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016 και θα ολοκληρωθεί στις 13 Ιουνίου 2016.

Για να κάνετε την εγγραφή σας, δείτε εδώ.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα των μαθημάτων, εδώ.
http://epontos.blogspot.de

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου