Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Μία ώρα την ημέρα κλειστά τα διόδια Πολυμύλου και τις επόμενες ημέρες.

agrotesΜία ώρα την ημέρα, από τις 12 μέχρι τη 1 το μεσημέρι, θα συνεχίσουν να είναι κλειστά τα διόδια Πολυμύλου και τα επόμενα εικοσιτετράωρα, με τους αγρότες της περιοχής μας να αποφασίζουν τελικά να μην κλιμακώσουν τις εδώ κινητοποιήσεις τους.
Σήμερα το μεσημέρι, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, πραγματοποιήθηκε συνέλευση των δεκάδων αγροτών και στη συζήτηση «έπεσε» η πρόταση για δίωρο καθημερνό κλείσιμο και των διοδίων της Εγνατίας Οδού στον Πολύμυλο, αλλά και της Καστανιάς, στη λογική πως, εφόσον κλείνουν για δυο ώρες τα διόδια, θα είναι επικίνδυνο να συσσωρευτεί ολόκληρη η κίνηση μέσω της Καστανιάς και ειδικά χειμερινές μέρες.
Ωστόσο, μετά από διαλογική συζήτηση που ακολούθησε, δεν προκρίθηκε η παραπάνω πρόταση για κλιμάκωση του αγώνα των αγροτών στο μπλόκο του Πολυμύλου, αλλά, αντίθετα, η διατήρηση του αποκλεισμού των διοδίων μόνο για μια ώρα καθημερινά.
Παράλληλα, ξεκίνησε και η εγγραφή αγροτών σε κατάλογο, προκειμένου να μισθωθεί λεωφορείο για τη μεγάλη, πανελλαδική κινητοποίηση των αγροτών στην Αθήνα, την ερχόμενη Παρασκευή.
http://kozanimedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου