Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Πάτησε κορυφή και… Σιτι η Μεγάλη Κυρία... Όλα τα αποτέλεσμα

Πάτησε κορυφή και… Σιτι η Μεγάλη Κυρία
Η Γιούβε κέρδισε 1-0 τους «Πολίτες» και καπάρωσε την πρώτη θέση – Όλα τα αποτέλεσμα της αποψινή βραδιάς

Χαρές και πανηγύρια στο Τορίνο, μετά την εντός έδρας νίκη της Γιουβέντους επί της Μάντσεστερ Σίτι, στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.
Η «μεγάλη κυρία» επικράτησε 1-0 των Αγγλων, τους προσπέρασαν στη βαθμολογία, «πιάνοντας» την πρώτη θέση και εξασφάλισαν την πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Μάντζουκιτς στο 18’.
Το «εισιτήριο» πήρε και η Σίτι, εκμεταλλευόμενη την εύκολη νίκη της Γκλάντμπαχ επί της Σεββίλης, με 2-0 στη Γερμανία. Η Μπορούσια άνοιξε το σκορ στο 29’ με τον Στιντλ και ζευγάρωσε τα τέρματά της στο 68’ με τον Τζόνσον. Οι Γερμανοί έκαναν το 3-0 με τον Ράφαελ στο 78’, για να μειώσει σε 3-1 ο Βιτόλο, στο 82′. Ενα λεπτό αργότερα, οι γηπεδούχοι έκαναν το 4-1 με τον Στιντλ ξανά και στις καιυστερήσεις ο Μπανέγκα με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 4-2. Η Γκλάντμπαχ έφτασε τους 5 βαθμούς, αφήνοντας τους Ισπανούς στην τελευταία θέση με 3.
Βαθμολογία
Γιουβέντους 11
Μάντσεστερ Σίτι 9
Γκλάντμπαχ 5
Σεβίλλη 3
Αναλυτικότερα, τα αποτελέσματα της αποψινής βραδιάς στα παιχνίδια που ολοκλήρωσαν την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League είναι τα εξής:
1ος ΟΜΙΛΟΣ
Μάλμε – Παρί Σ.Ζ.               0-5
Σαχτάρ Ντόνετσκ – Ρεάλ Μαδρίτης 3-4
2ος ΟΜΙΛΟΣ
ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Βόλφσμπουργκ     0-2
Μάντσεστερ Γ. – Αϊντχόφεν       0-0
3ος ΟΜΙΛΟΣ
Ατλέτικο Μαδρ. – Γαλατασαράι    2-0
Αστάνα – Μπενφίκα               2-2
4ος ΟΜΙΛΟΣ
Γιουβέντους – Μάντσεστερ Σίτι   1-0
Γκλάντμπαχ – Σεβίλη             4-2

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου