Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Σήκωσέ το!

Σήκωσέ το! (photos) | onsports.gr
Η Εθνική Εφήβων διέλυσε 68-58 τη Λιθουανία και προκρίθηκε στον τελικό του Ευρωπαϊκού του Βόλου όπου θα αντιμετωπίσει την Τουρκία – Απίστευτος Χαραλαμπόπουλος!

Αν και στη δεύτερη αγωνιστική οι Λιθουανοί είχαν καταφέρει να μας κερδίσουν, αυτή τη φορά τα πράγματα στο κλειστό του Βόλου ήταν διαφορετικά! Η Εθνική Εφήβων πήρε… το σκαλπ της ομάδας του Στομπέργκας με μάγκικη εμφάνιση! Με ηγέτη τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο που έκανε… όργια και άγγιξε πάλι το τριμπλ-νταμπλ, «βράχο» στη ρακέτα τον Γιώργο Παπαγιάννη και αρκετά καλό ξανά τον Μιχάλη Λούντζη, όπως και όλα τα υπόλοιπα παιδιά του Ηλία Παπαθεοδώρου που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι, μικρό ή μεγάλο, η Ελλάδα έκανε αυτό που περίμεναν όλοι!
Το τελικό 68-58 ήταν το επιστέγασμα μιας τρομερής προσπάθειας από τη «γαλανόλευκη», η οποία θα κληθεί αύριο το βράδυ να πάρει το χρυσό μετάλλιο απέναντι στην Τουρκία! Κορυφαίος της Εθνικής ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, με 22 πόντους, 14 ριμπάουντ κι 7 ασίστ, που έδωσε το έναυσμα με μεγάλες άμυνες εκτός από την επιθετική συνεισφορά, για να «χτιστεί» η διαφορά ασφαλείας που έμεινε ως το τέλος και χάρισε δεδομένα ένα μετάλλιο στην Εθνική. Το χρώμα, χρυσό κατά… προτίμηση όλων μας, θα αποφασιστεί στον τελικό της Κυριακής (02/08, 21:15) με αντίπαλο την Τουρκία! 
Τα δεκάλεπτα: 14-12, 29-27, 45-43, 68-58
Ελλάδα (Παπαθεοδώρου): Λούντζης 8 (7 ριμπ.), Ντουζίδης, Μιλεντίγεβιτς 1, Φλιώνης, Μιχαλούτσος, Μουράτος 5, Σκουλίδας 8, Χρηστίδης, Δίπλαρος 9, Σκορδάς, Παπαγιάννης 15 (10 ριμπ., 3 τάπες), Χαραλαμπόπουλος 22 (14 ριμπ., 7 ασίστ).
Λιθουανία (Στομπέργκας): Κούλμποκα, Μπελιάουσκας 19, Ντιενίνις, Πιλάουσκας 7, Σεντεκέρσκις 13, Μασιούλις 2, Βάρνας 2, Εχόντας 5, Μπιρούτις 10, Μπερούτσκα, Σβάμπαρις.
Δείτε το βίντεο:
http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου