Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Μπρόντμπι - ΠΑΟΚ 1-1: Το χάρηκε και σκέφτεται το Μονακό

Μπρόντμπι - ΠΑΟΚ 1-1: Το χάρηκε και σκέφτεται το Μονακό | onsports.gr
Με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα και την άνεση του 5-0 ο ΠΑΟΚ έφυγε με το 1-1 από τη Δανία και με συνολικό σκορ 6-1 προκρίθηκε στους ομίλους του Europa League
Όπως αναμενόταν ο ΠΑΟΚ δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα στη Δανία απέναντι στη Μπρόντμπι. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έφυγε με την ισοπαλία 1-1 και με συνολικό σκορ 6-1 πέρασε στους ομίλους του EuropaLeague, παίζοντας με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα του καθώς ο Ιγκόρ Τούντορ ξεκούρασε παίκτες ελέω του μεγάλου προβαδίσματος που είχε η ομάδα του.
Ο «Δικέφαλος» ήταν αυτός που δημιούργησε την πρώτη καλή ευκαιρία του ματς με τον Ροντρίγκες να δίνει στον Μυστακίδη και αυτός στον Κουλούρη, το πλασέ του τελευταίου όμως ήταν αδύναμο και μπλόκαρε ο Ρένοβ στο 19’.
Δυο λεπτά αργότερα όμως ο ΠΑΟΚ «άνοιξε» το σκορ. Ο Κάτσε εκτέλεσε ωραία το φάουλ που κέρδισε η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ στα δεξιά της επίθεσης, ο Ρικάρντο Κόστα πήδηξε ψηλότερα από όλους και με ωραία κεφαλιά έδωσε προβάδισμα στον «Δικέφαλο» στο 21’.
Με το συνολικό σκορ πλέον στο 6-0 η Μπρόντμπι δεν είχε τίποτα να χάσει και ρισκάροντας έφτασε στην ισοφάριση άμεσα. Στο 27’ ο Γλύκος έκανε λάθος έξοδο στο κόρνερ του Έρικσον, ο Σβαρτς σούταρε και ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ απέκρουσε με αστάθεια για να πάρει το… ριμπάουντ ο Ρασάνι και να κάνει το 1-1.
Με το… καλημέρα στο δεύτερο ημίχρονο ο «Δικέφαλος» έχασε σημαντική ευκαιρία να πάρει εκ νέου προβάδισμα. Ο Ροντρίγκες βρήκε τον Κουλούρη αλλά το σουτ του τελευταίου πέρασε ξυστά από το αριστερό δοκάρι του Ρένοβ!
Ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Ροντρίγκες στο 56’, ενώ στο 59’ ο Ρικάρντο Κόστα έκοψε προ κενής εστίας τον Σβαρτς πριν αυτός δώσει προβάδισμα στη Μπρόντμπι!
http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου