Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

ΠΑΜΕ ΤΡΙΚΟΡΦΟ!....2ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΡΙΚΟΡΦΙΩΤΩΝ ..18 Ιουλίου


ΠΑΜΕ ΤΡΙΚΟΡΦΟ!
2ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΡΙΚΟΡΦΙΩΤΩΝ και ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ
Το Σάββατο 18 Ιουλίου στις 9 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί το 2ο Αντάμωμα των απανταχού Τρικορφιωτών και φίλων του χωριού μας. Το Αντάμωμα θα γίνει στην καινούρια πλατεία -στολίδι του χωριού μας- στον περιβάλλοντα χώρο του Δημοτικού μας Σχολείου όπου έχουν περαιωθεί τα έργα ανάπλασης.
Μετά το εξαιρετικό φαγητό, θα ακολουθήσει ένα γλέντι ατόφιο όπως παλιά. Η εκπληκτική ορχήστρα με τα χάλκινα, του Τάκη Μπέτσιου θα μας χαρίσει πολλές ώρες αδιάκοπου γλεντιού, από τις 9 το βράδυ μέχρι αργά μετά τα μεσάνυχτα.
Το χωριό μας απέχει 25 χλμ από την πόλη των Γρεβενών στον δρόμο προς Πεντάλοφο. Μπορεί επίσης κάποιος να έρθει από την Εγνατία Οδό, από Κοζάνη προς Τσοτύλι-Πεντάλοφο.
Αν θέλετε να διανυκτερεύσετε, υπάρχουν παραδοσιακοί ξενώνες σε διπλανά μας χωριά (Δοτσικό, Πολυνέρι, Φιλιππαίοι) σε απόσταση 10-15 λεπτών από το χωριό μας και με τιμή δίκλινου δωματίου με πρωινό 30-40 ευρώ. (Δείτε ΕΔΩ)
Χωριανοί μας στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, αγαπημένοι μας φίλοι, ρυθμίστε τις διακοπές σας για να βρεθείτε μαζί μας να ζήσουμε ανεπανάληπτες στιγμές γεμάτες θύμισες και ένα γλέντι όπως παλιά...
Ενημερώστε συγγενείς, γνωστούς και φίλους.
Μη λείψει κανείς σας!
Να είμαστε όλοι εκεί...
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΧΑΡΟΥΛΑ ΤΣΩΝΗ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΜΠΟΥΣΙΟΣ
Περισσότερα εδώ: http://www.trikorfogr.gr/antamwma_2o.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου